I was never looking for approval from anyone but you

Svälj. Bit sönder tungan. Låtsas inte om hur ont du faktiskt har. Det är inte deras sak att se. Distrahera dig. Tänk på varma, trygga saker. Svälj igen. jag vet att orden smakar surt, men spotta inte ut dem. Låt ingen se dina ord i en hög på bordet. Det blir inte bättre för att du är ärlig. Det är inte konstruktivt att upprepa sig.
"Och du? jag saknar dig."
Gråt inte på tåget. Håll i bordet. Beherska dig. Du vet att du kan, om du måste. Ta djupa andetag. Svara inte. Förlåt dig själv för att du svarar. Det blir inte lättare. Att det blir lättare är en myt.
"Är det värt det?"
Lyssna inte på dina egna ord. De kommer vara förändrade om en minut. Så lite är dina tankar värda. Så lite betyder tröttheten som äter på ditt skelett. Du har viljestyrka som en fjäder, det har du själv sagt. De kan göra vad de vill.
"See you soon"
Sluta räkna ner timmarna. Sluta hoppas så förbannat för det blir inte bättre. Du blir inte bättre. Du är en sån som väntar. Du är en sån som sväljer och biter sönder tungan. Du valde att bli en sån. Så svälj. Ring inte telefonsamtalet som alltid finns i ditt bakhuvud. Be inte om förlåtelse. Eller gör det. Sjunk så lågt. Knock yourself out. För hon skulle förstå. Det gör ni alltid.
 
You can do the math a thousand ways
but you can't erase the facts
that others come, and others go
but you Always come back
I'm a Winter flower underground
Always thirsty for summer rain
and just like the changing seasons
I know you'll be back again

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0