"Jag vill komma på vad den jävla fucking rubriken ska va"

Jag brukar inte använda citattecken i mina rubriker, men jag gjorde det nu eftersom det var exakt vad jag precis sa till mig själv. Så om ni trodde att jag hade ett ovårdat språk med er, så är det inget mot hur jag pratar hemma.
 
Igår kom alltså Christopher och efter att vi hade konstaterat hur mycket vi saknat varandra (ibland blir det liksom extra mycket...) gick vi in till stan. Vi satte oss på herkules och drack vin ur stora glas (typ lika stora som mina, that does not happen) medans jag blev besatt av gänget vid bordet bredvid. Vi lämnade det och gick till botulfs, för att "vi är bra på att vara stammisar där", och jag älskar det stället så mycket. Jag drack en rom & cola för det måste man (=jag), Christopher köpte chips (<3) och vi hade väldigt intensiva konversationer om vad kultur egentligen är. Jag insåg plötsligt att "platonic love" kommer från platon och jag kunde inte smälta detta på väldigt länge. En annan liten detalj är att Christopher hävdar att jag gungar annorlunda när jag är full. Stämmer detta? Han säger också att man kan se på mina ögon om jag tänker mycket/överanalyserar. What?
 
Vi kom hem, pratade och sov, för min del extremt oroligt. Vi vaknade och jag trodde att vi hade försovit oss, men jag var bara dålig på att höra vad klockan var. Smart. Vi hade morgon som man måste, och sen började väl denna dag. och vad är den ens? Jag mådde ganska dåligt under dagen och låg i sängen med datorn, vilket är ganska bra ändå, för numera kan jag det med mitt nya batteri! Sen har jag ätit wienernougat och haft tråkigt och verkligen inte velat sova själv inatt. Behöver famn och hand i hår tack. Helst jämt. :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0