Not that type of damgäng

Nu mina vänner ska jag berätta om min drinkkväll med Saga i söndags! Det var på tiden för en sådan, tyckte vi, särskilt på en söndag. Hon kom hit, utrustad med färdigmat och "bhips" med "bdipp". Vi åt vår mat (jag hade redan mat åt mig själv...så sämst det låter att folk får ta med sig mat till mig, men så är det oftast inte), drack vin och pratade om varför gymnasiet är sämst och varför "trevliga lärare" ofta inte är så vettiga. Sen började drinkandet. Vi drack "finska chokladkriget" vilken innehåller minttu, chokladmjölk och calua (stavas det så?). Sött...ja. Den smakade delikatoboll och var oförskämt god! Vi drack såna och hamnade i allt märkligare samtal, och det slutade med att vi lyssnade orimliga mängder på the weeknd. Eller snarare pratade vi om honom och det gick så här:
-Sekunden när du går ska jag lyssna på starboy.
-Eller också kan vi lyssna på den nu!
...Ja eventuellt. jag ville lyssna på travis scott, vilket Saga tyckte var oerhört fascinerande. "Är det här Travis?" frågade hon så fort en ny låt började. Till sluuut var det han. ;) Rubriekn är sagd av henne, för vi är ju ett damgäng hon och jag. Det måste man ha ett. Vi diskuterade hur fulla vi var på en skala från ett till tio och hon hävdade 3-4...detta var inte sant. Jag däremot? Lite högre, va.
 
För herregud vad de där drinkarna slog ut mitt system. Kräk och vånda och liggande på iskalla badrumsgolv och andra obeskrivliga plågor följde på morgonen därpå. Holy fuck. Jag trodde att kvällar behövde spåra för att man skulle må så, men tydligen inte. Jag bedrev dagen (efter att ha sovit bort halva) med att äta choklad, tycka jättesynd om mig själv, lyssna på podcasts och slutligen prata väldigt länge med Christopher på natten. Det var ett sånt där viktigt nattsamtal och det är bra för det var länge sen, känns det som. <3
 
Idag har jag ätit lunch med pappa. På surf chack! Bästa stället ok. och efter lunchen åkte vi him och hämtade...mina skivor! 300 st har jag tryckt, så folk får göra bäst i att köpa dem tycker jag! Ta det som ett hot. Men nu ska jag snart gå, så hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0