Här finns 120 lägenheter

Ok, jag mår inte bra och det kryper i hela kroppen men skit i det. För mitt album är ute! like it's out and fucking great. I Think? och igår firade vi jävlaridet! Jag och mormor städade loss och sen kom alla folk. I början hann följande citat sägas:
"Girlanger...det är såna man hänger sig i!"
"Jag har släppt en skiva. Det känns lite som att dra ut en tand..."
 "...efter mycket om och men och frikyrkor..."
När folket samlats bjöd jag (=pappa) på plockmat och bubbel, vilket var mycket uppskattat. Speciellt gurkan, hävdade karl. jag, Christopher och Karl spelade några låtar, önskade av "publiken", och vi slutade med en allsångsversion av paris. Så himla fint! Fast en kvinna skrek från utanför att här faktiskt finns 120 lägenheter och vi fick inte spela så högt! ...hon bodde inte bredvid oss eller i samma hus (balkongen var öppen) och klockan var 9 en fredag. Fucking hell. Vi åt en jättegod tårta som det stod "#kändisemma" på (såklart!) och sen kom de sista gästerna, Ia och Jonne, med...en basketboll till mig! Vilket har stor betydelse yall don't get it. Jag döpte den till Sigrid aka sigge balldust aka siggisen. <3 Jag och syster hade ett musikquiz som ingen kunde och sen tog pappa kontroll över musiken. Det var mycket roligt, för han blir så glad då. Christopher dansade till Enya och jag sjöng rena toner och allt var väldigt fint trots mycket ångest från mig bleeeh. Men tack en miljon gånger för att ni kom!
 
Idag vaknade jag och mådde som en hög med skräp och mög. Men jag stapplade upp (literally) och jag, pappa och syster åkte mot farmor! En klassisk bilresa med spånstalunch och mycket musik följde! Vi löste melodikrysset (Syster älskar sånt...) och sen turades vi om att välja en artist på en bokstav och lyssna på en låt med den. Vi turades inte om att lyssna. Det blev mycket fågelkvitter, nyckelharpor, tråkiga låtar och Håkan Hällström fick vara med två gånger fast han inte blev vald. Han är med överallt. Men nu är vi här! Vi har druckit vin och satt plast över glasen för att fly undan bananflugor, gått med massa hundar, spelat kanasta och umgåtts. Frida kusin är också här och hon är mycket trevlig. Och nu ska jag sluta prata och sooovaaaa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0