Kvitton är för suckers

Hej hej här sitter jag och dricker cola och lyssnar på podcasts. Christopher spelar en dålig låt på sin gitarr och muttrar för sig själv. Han är ganska söt, speciellt som han köpte colan till mig. Han köpte chips också men de har han inte öppnat än. Det är en spänning i livet.
 
Men igår träffade jag Karl! Eller vänta först skrev jag en sång! Och den var folkig och tågig och bra tror jag! (Låten han spelar låter som sweet escape.) Men sen träffade jag som sagt Karl! Vi satte oss på botulf och åt (lax! underbara potatisar!). Där spelades lounge-jazz av någon jävla anledning och vi lät konversationen hoppa omkring. Vi satte oss på ett annat ställe och analyserade popmusiken där (mest jag), tills de bytte till Eminem. Då blev det såklart hiphop-party! Jag vill starta ett hiphop-projekt, alltså snälla värld help me do that. (Jag kan inget om hiphop.) Vi hamnade på en trappa, drack minttu och studerade väggen mittemot där det stod "hp". Vi tror det står för hund puppy. Där blev samtalen mer djupa och vi diskuterade vilka värderingar som är tillräckligt viktiga för att bryta en vänskap. Fint, ändå. mycket fin kväll, och jag tog initiativet! Den ni!
 
Jaha, idag då...handlat, tvättat, ätit pasta, tittat på dokumentärer. Och herregud vad trött jag är på den här låten nu! Sluta spelaaaa. Eller nä det är för ett bra syfte. Go on. Men utan blogg. Hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0