But what will we do when we're sober

Det kan man undra. ingen vet, men jag måste tydligen ha rubriker från alla nya lorde-låtar innan skivan ens kommit ut. Tydligen.
 
Jag tänkte blogga lite om min gårdagskväll innan jag tar tag i dagens caféskriv. Sitter just nu i en sjukt mjuk soffa och Greta-Stina knattrar bredvid. Hon skriver säkert något viktigt när jag skriver detta. Men detta är också viktigt shut up. Ok, så...igår träffade jag Laura! Vi åt pizza på mårtens och jag rantade länge och väl om att blekinge-bor fan inte har någon livsambition. Förlåt, Tiara, om du läser detta.
 
Sen gick vi till botulfs (älskar botulfs om ni inte visste det) och där pågick vin och samtal. Vi skålade för singellivet, planerade hur jag lättast ska få bekräftelse utan att göra saker jag inte vill, Lauras vänskapsproblem och en hel massa annat. Till slut sa hon "är jag din enda vän som mår bra?" Ja, men, nästan faktiskt. Men nu mår jag ju också nästan bra, jäää! Det var hursomhelst en mysig och bra kväll. Det känns tryggt att kunna ha helt ångestfria kvällar.
 
Men nu sitter jag här. Ska väl skriva, men vet inte vad jag ska skriva om. Essay eller roman, ingen vet. Men snart vet jag, I guess...

Kommentarer
Postat av: Shass

"(...) jag rantade länge och väl om att blekinge-bor fan inte har någon livsambition."

... tur att jag är utflyttad. Då kanske det inte räknas mer?

2017-04-20 @ 23:26:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0