If you want, we could be runaways

anonym: Tack för fina ord! Vem är du?
 
God morgon, höll jag på att skriva. Råkade sova i fem timmar nyss (jag vet, fucking hell, måste få hjälp) så det känns lite så...
 
Men igår träffade jag Saga! Vi sågs i stan och gick till pintxos. Där drack vi äpple/hallonmojito och åt smårätter, älskar pintxos you guys. Älskar att jag kan äta pilgrimsmusslor som om det är nåt jag gör en vanlig dag, fast det så uppenbart inte är det. Där pratade vi om vad man gör för att förstå en annan människa, folks inre minuter och mycket annat, och sen drack vi bubbeldrinkar. drömigt ändå!
 
Vi tog oss hem till mig där vanligt damhäng ensued. Vi lyssnade jättemycket på rihanna (som Saga inte kan uttala, så jag slog henne) och pratade, berättade historier, åt godis och hade en underbar tid. Jag suflerade Sagas hjärna konstant, för hon kom bara ihåg saker som "den här låten har tre ord..." och så visste jag vad det var för låt. Ändå härligt. Vi har en bra arbetsöfrdelning, i det att hon är sägerska och jag komihågerska samt att jag är sammankallande och hon är påfyllande. Älskar att hänga med henne! Det är så kravlöst och fritt och lugnt.
 
Idag åkte jag till stan med mina föräldrar. Vi köpte skor åt mig och det blev...två par skor! Ett par varskor och ett par snygga finskor, den ni! 2017 är mitt ytliga och spenderande år, I love it. Vi fikade, umgicks och råkade träffa Malin, som bjöd hem oss ikväll. Så nu har jag lite brottom (pga sömn), så hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0