when you clear the birds away you see the sky

Jag har inget vidare att berätta, egentligen. Ingenting superviktigt har hänt. Jag vill bara säga följande:
Jag mår väldigt bra just nu.
 
Ni får alltid höra om min ångest och depression och sånt, och när det är glatt är det oftast specifiserat till saker jag gör. Men jag mår riktigt bra i allmänhet nu för tiden. Det är vår, och det tjatar jag om, men det gör sån skillnad. Jag har skrivit nästan 30 sidor på boken under den här skrivperioden, som jag lämnade in idag. Idag har jag till och med tränat, jag menar vem är jag ens. Just nu känner jag mig inte ful, inte ens lite. Det är märkligt.
 
Och min terapi hjälper verkligen. Jag jobbar verkligen med de strategier jag får av min psykolog och arbetar för att komma högre upp på mirakelskalan (som jag kanske förklarar men förmodligen inte). Jag lär mig sakta att inte känna skam när jag är hos henne, antingen för att jag mår för bra eller för dåligt. Försöker lära mig att inte känna skam över lag, åtminstone inte lika mycket som jag gör nu. Försöker tänka rationellt på saker, fast på språk jag förstår. Utan att förminska känslorna. Det är svårt, men just nu har jag energi till att försöka.
 
Och såklart hjälper det att ha fantastiska människor omkring sig. Folk som märker att jag mår bättre och stöttar mig i det och inte ifrågasätter att jag skiftar. Folk som finns för mig i mitt värsta utan att rygga undan och få panik. Folk som faktiskt tycker att jag är en rätt vettig människa. Hur sjukt? älskar förresten att mammas spellista spelar Frankenstein nu. "There shall be victory!" nu när du säger det, Emma. Nu när du säger det så kanske det blir bra med allt. 2017, du är så jävla mycket min vän hittills. Tro det eller ej. Och det har hänt jobbiga saker men de skulle ju hända ändå så what the hell. jag förtjänar fan att ha ett riktigt bra år efter 2016. Det gör vi alla, nu när jag tänker efter. Skål för 2017! (skålar i te, så ni inte tror att jag skriver detta while drunk)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0