attans Moheda

Hej bloggfolk!
Idag tar augusti slut. sjukt ändå. Har inte augusti varit en rätt lång månad? Känns så. Hursomhelst, igår var jag som sagt i Stockholm och vände. när jag kom fram träffade jag Linus och efter lite väntetid på mc Donalds åkte vi ut till farsta där mötet skulle vara. Det var ett möte med nuft (nätverket unga för tillgänglighet) där vi försökte komma fram till vad nätverket är, skrattade åt att inte hålla med om ingenting och hade det bra. Innan mötet kom jag och Linus fram till att vi varken var alla, folk eller nån, ändå rimligt! Detta hände också:
linus: Jag vill hålla fasst vid min åsikt!
Jag: Men den är ju fel!
Linus: Ja, men...den är min!
Fint ju. Efter mötet gick vi till det berömda "bun meat bun" där vi åt och pratade om...vad pratade vi om? Typ språk? Vi åkte tillbaka till centralen och pratade om när man har en relation till Stockholm och inte. Sen...fick jag mest en relation till ett tåg. För där fick jag sitta. och det var trevligt...jag fick fönsterplats direkt, läste en bra bok och hängde. Tills vi stannade i Moheda och blev stående där i en timme eller mer. Rubriken är min idé till fortsättning på fucking Åmål. Vi körde saaakta vidare och till slut, två timmar sen, kom jag hem mitt i nattigaste natten. Jag var lagom pigg och munter vid det laget.
 
Idag kom mormor hit och lämnade tillbaka Josef! Som jag älskar den lilla ungen alltså. Hon körde mig till psykologen och där pratade vi om saker som till slut fick mig att falla framåt och skrika "detta suuuuugeeeer sååå hååårt!" Bra Emma. Nu har jag vilat i några timmar och om en stund ska jag tydligen till Kävlinge. eh, ok, gör det du Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0