he says he'll be leaving you soon still you beg him to stay

Ironiskt nog, med tanke på gårdagens rubrik, så är det sol idag. jag balkongbloggar i min nya klänning som är sjukt badass tycker jag själv och nu hoppade josef på mig för att komma upp på bordet. Jag är mest en trampolin för honom. Älskar dig också crazy kitty.
 
Igår kom Tiara och Alma hit! Alma, som är sju år (shit vad hon växer) blev kär i Josef och var hur söt som helst och att äntligen träffa tiara igen var ju Amazing. Vi pratade om huruvida spöken finns (Alma hade logiska tankegångar i ämnet...), våra framtider och sånt, stenars betydelse och en massa mer. Så himla trevligt att se dem igen och att få en lååång alma-kram innan de gick var ju bland det finaste. Ett barn som tycker om mig...magi.
 
På kvällen var jag himma och vi lagade mat som fan. Så nu har jag 4 lådor lasagne (eller ja nu bara 3) och 2 lådor kyckling med ris. Jag och mamma bakade dessutom Daim-muffins (så goda!) och vi drack te och allt var som det skulle vara. älskar att vara där och känna mig produktiv! Idag har jag försökt röja upp hemma, slagit sönder mitt tulpanglas (heartbroken! skojar inte) och nu lyssnar jag på podd på balkongen innan jag ska in till festivalen. Så peppad på det! rubriken är min somrigaste låt just nu, Puerto Rico med vaya con dios (mitt nya favvoband). Lyssna på den ploxx. Nu ska jag äta min pizza faktiskt hejdå.

Kommentarer
Postat av: Shass

Berätta för mig hur man gör daimmuffins som daimkulorna eller bitarna (eller vad ni nu använder) inte försvinner spårlöst i. Åt sådana på fritids när jag var typ en halv skit hög (ja, det ska vara särskrivning för jag var ingen skithög ;) tro't eller ej!), men har sedan aldrig stött på några bra diton. När syrran bakade (gröna) daimmuffins för att muntra upp mig för ca 10 år sedan var de helt daimfria när de kom ut ur ugnen. Stort mysterium! Så berätta hemligheten bakom lyckade daimmuffins, tack!

2017-08-18 @ 19:17:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0