hur länge tror du att längtan kan växa?

Det kan man faktiskt undra. Men här sitter jag, på ett snälltåg som skakar like cray just nu. Eller okej det börjar chilla. Jag vill sova, men det kommer jag inte hinna, så livet suger. Men jag har vatt i Stockholm hörrni! I nästan ett dygn. Värt liv. När jag kom dit åkte jag till Onna och vi lyssnade på musikhjälpen, åt julgodis och mobbades för våra musiksmaker (det är inget fel på att uppskatta Kanye West! :() innan Mickis kom för att podda med oss. Vi pratade om snö, men jag var tvungen att fråga vad en snögubbe egentligen är och då handlade samtalet mycket om hur vi "ser" saker. mickis vann detta genom att förklara himlen: "Jag tänker mig att det är som en upp- och nervänd diskho." Alltså...jag fattar inte. Men det blev ett riktigt bra avsnitt, tycker jag själv!
 
Efter podden tog jag mig två våningar ner (och märkte att jag får panikartad ångest av att åka hiss ensam...vilket inte blev bättre av att jag glömde min väska och fick åka upp och ner igen...) för att fira Lee, som fyllde tre år! hon var jätteglad och smällde balonger och fick paket och allt. Jag gav henne en röd överklass-kabbebil (för jag är överklass-gudmor hahaha skoja är ej överklass) och jag tror att hon blir glad? Hoppas i alla fall det. Vi åt tårta som Hannahs kompis Sara hade bakat (och som hade runnit ut över hela fatet och därför blev riktigt mobbad men som var jättegod) och sen köpte vi pizza och umgicks allmänt. Vi drack litervis med cola, stalkade min gymnasiecrush på internet (Saras standardreplik: "hur vet du det?" bitch jag vet allt, jag var kär i honom, klart jag kan hans fyra sista...eller...det är väl rimlit...väl?), spelade in en eventuellt livsavgörande video och läste märkliga "historier". Vi försökte sova och det gick inte särskilt bra, för Luna hade bestämt sig för att sömn faktiskt var för töntar och hon ville minsann inte vara en tönt! Söta jobbiga unge. Men till sluuut fick vi sova i alla fall.
 
Idag har jag åkt tåg. Och typ lovprisat främlingar för att de räddar mitt liv genom att till eempel fixa internetet på tåget eller hjälpa mig köpa frukost. Det behöööövdes, för den här dagen är...lite speciell. Hoppas jag hinner ta en nap när jag kommer hem. Just det, kuriosa: rubriken är från låten "snö" för att vi hade snöpodd. Det är såna logiker mina låtrubriker ofta har, de bara går er ofta förbi. Ursäkta för det.

Kommentarer
Postat av: Shass

Jag är så himla impad av dina ständiga över-dagen/endygnsresor till Fjollträsk. Med FLYG hade jag väl kunnat fatta att du orkar med, men tåg fram och tillbaka? Fy skrutton! Hatten av för dig, min sköna!

2017-12-15 @ 23:29:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0