And when we strike we light up the world

idag var det också sol! och det luktade vår hela dagen! jag känner hopp om livet! Fast inte för jag vaknade imorse av en dröm om att jag var otrevlig och värdelös och en hemsk människa. Så jag grät lite och somnade om. ändå ganska ok.
 
Efter ett tag åkte jag och lunchade med pappa. "Ska vi äta någon annan stans än på surf schack?" frågade han. "vaaa varför det?" svarade jag, så det blev där ändå. Vi hittade hans arbetskompisar och vi pratade väldigt ingående om barn: vad de kan, bröstmjölk (och varför man inte bara kan ge barn vanlig mjölk), varför man skaffar sjukt många barn osv. Samt åt lövly mat ofc. Sen gick vi och bolagade (och jag köpte jättemycket tyckte jag själv) (förstår ni att jag menar systembolagar? är det nyverbet oklart?) och fixade min telefon. Eller nä men flyttade mitt nummer till ett annat abonemang så att jag kanske någon gång kan ringa utomlands för det vore nice alltså. Vi konstaterade också att alla i telefonbutiken var seriöst dryga. Varför har ni människojobb, dryga telefondudes? Undrar bara.
 
Sen chillade jag hemma några timmar innan jag träffade Filippa. Vi fikade och jag åt paj ("hjälp mig! Ska jag paja eller bolla?"). Jag förklarade att man är en sjuk människa om man häller upp burkcola i glas (jag står för det!) och sen pratade vi väl mest om relationer och jobb och Filippas märkliga idé om att allt är mycket mer chill i andra länder. Jag är skeptisk. Vi var också på apoteket och jag förklarade att det är viktigt att se vilka p-piller som har hormoner och inte, för annars får man bebbar. Expediten sa då att "det tycker jag är trevligt! Jag ska få mitt tredje barnbarn om några dagar!" Ja, jo, men...nä. Sen ikväll har jag handlat och läst skolgrejs och inte gjort så mycket produktivt alls. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0