Boxa bör man, annars förstör man kvällen

Hej ni!
Nu ska jag blogga om min lördagskväll med Saga! hon kom hit med en box vin (därav rubriken) och började direkt baka pizza. Eller alltså vi hade köpt ett kit. Det blev så gooootttt! Helt fluffig och tomatig och underbar. Och medan pizzan var i ugnen började hon baka nutella-chokladbollar, för det var ju nutellans dag igår! Och jag säger "hon", för hon gjorde allt. För att hon ville det! När maten var uppäten frågade hon "får jag diska?" eh, ja, det får du Saga. Bollarna blev också perfekta! Hälften hade vi dessutom bayleys i, vilket blev lika gott som vi tänkte.
 
Sen flyttade vi in till soffan, hällde upp ur boxen och lyssnade på musik. Vi gjorde en damhängslista och upptäckte att det vi letade efter till listan var "sexig musik". Det var liksom den stämningen vi ville åt. Vi valde mellan olika weeknd-låtar och hon sa vist att "oj, det var för mycket weeknd här, sa ingen någonsin". Sant! Hon virkade (jag har vänner som virkar alltså va) och vi pratade om allt möjligt. "Vill du höra en cool historia om min moster?" var en början på ett samtal. Det vill man ju alltid! Vi diskuterade hur blind Stevie Wonder är, Saga räknade hur många vänner hon hade och kvällen var en av de bästa på länge trots min "ooo-känsla", någon slags störig ångest.
 
Igår hade Jane Bond ett superrep! Vi testade vår tango och jag och mamma sjöng duett. Det var awesome! Sen spelade vi vår mashup och skrev en ny låt, eller försökte. Karin improviserade melodislingor och allt var som det skulle. Sen åkte jag him, tittade på hitlåtens historia, åt soppa och bakade nutellakladdkaka i kopp. Den blev inte så god, men var så lätt att göra att det nästan var värt det ändå. Idag...är ingen dag alls. Nu har det blivit en kväll. Så kan det va.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0