Det kommer aldrig bli som förr, nä, bara bli bättre

Så kan det va! Jag är på ytterst bra humör och har både diskat och skickat in en jobbansökan idag. Den ni! okej det var ganska lite disk och inte direkt ett seriöst heltidsjobb, men låt mig vara glad nu va. Dessutom åt jag stor frukost! Då blir jag alltid väldigt nöjd med mig själv och känner mig som en bra person. Fast jag åt den vid halv ett, men det gör inget!
 
men egentligen tänkte jag blogga om vad som hände igår efter mitt senaste blogginlägg. Då åkte jag till malmö och volontärade på "svenska för alla", där man lär nyanlända svenska! Så himla kul! Jag stöttade folk med uttal och verbböjande och i första timmen läste vi en jättekonstig text om att laga köttbullar. Varför ska nybörjare i svenska lära sig ordet måttsats? Jag undrar bara. I andra timmen hängde jag med Lauras kompis Karin (ni vet hon som gillar Gilmore guys!) på hennes lektion. De pratade om insäkter och jag översatte en massa ord för en otroligt cool man som bara läst svenska i tio dagar. Hur är det ens möjligt att vara så duktig? Jag fick prova att säga några ord på ett annat språk, som jag inte kan stava, men jag var bra på uttal tydligen. Kul liv! Jag kommer definitivt fortsätta, speciellt när jag själv kan förbereda lektioner!
 
När jag kom hem igår korrekturläste jag stadgar (för det behöver man tydligen göra om man är jag) och kände mig som en bra person även då. Glömde också berätta om min taxiresa dit, där jag och chauffören blev sjukt engagerade i vi i femman. Vi räknade ut matteuppgiften och jag hävdade att "det blir en fett med stor bild!" vilket det också blev, för vi (han) hade jättefel. Vi svarade på andra frågor och kände peppen när vi hade rätt vilket vi inte vet om vi hade för sen kom jag fram. Nu har ni nog hört om allt jag upplevt sen sist, så nu kan ni känna er lugna med livet igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0