Mellan-o!

Nu har jag haft inspelningshelg med Jane Bond! Så himla kul och spännande och...hemskt för jag hatar ju att spela in musik och jag svär att den där lokalen är hemsökt...men det var ändå kul! Igår gjorde vi nästan allt inspelande. Vi kämpade, mamma drack magic water, vi hittade silvertejp, vi taggade i köket, jag sa rubriken i micken (jag fick inte sjunga mina höga o, så jag sa dem, och efter det höga oet och innan slutet fanns då såklart ett mellan-o...uttalat på skånska), miss Joplin var bäst som vanligt (det är en gitarr obs) och allt var väldigt kul. Två låtar blev inspelade och det blev faktiskt riktigt bra!
 
Sen åkte vi him och hade en ordentlig bandfest! bandkocken (pappa) hade lagat chipskyckling, vilket ju är Amazing! Vi fick även band-bartendern Bengt som hällde upp vin till alla hela tiden. Det är en viktig roll! Mamma hade dessutom gjort en Amazing efterrätt. Och vi hade jättetrevligt! Jag och Carin Hamn smidde planer, folk sjöng och lyssnade på bra musik, vi skrattade åt cycklar i kyrkor och alla mådde jättebra. Till och med jag, en stund! På natten...gjorde jag inte det, men ja...så kan det va.
 
Idag gjorde vi det sista, och det var jag! Jag sjöng loss och det gick ganska bra tycker jag. Folk knäppte med fingrarna och Karin dansade för mycket så att det nästan hördes på inspelningen. Vi åt semmelmufins (så goda!) och blev jätteglada när vi lyssnade på låtarna. Wooohooo! Nu har jag mest inte mått så bra men ja livet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0