Jag lever straffrätt

Först och främst ska jag säga: Dumlen är hittad! Ni har inte hängt med i Dumle-historien, så ni bryr er inte, men som vi har letat efter denna Dumle. Hela familjen har blivit helt besatt! Det var alltså en dumlepåse som jag fick av min mormor i julklapp och som sen försvann. Men nu finns den!
 
Här ligger jag i sängen som en död säl eller något. Är verkligen en spillra av mitt forna jag. Men igår var jag hos Laura! Hon lagade korv stroganoff till mig (som var jättegod!) och väldigt intensivt rödvin dracks. Vi diskuterade självförtroende, roliga stories om rör, alla Lauras dude-upplevelser och alla saker jag har ångest över. Många, råkade det vara. Sen poppade vi popcorn (note to self: sluta köpa osmörade popcorn, smöra är ju så goda!) och ringde min syster som kom dit med mer vin. Så sjukt praktiskt att ha kompisar i samma trappuppgång som sin syster! Särskilt när jag kom fram, för då var Laura inte hemma, så då fick jag fristad hos Syster när hon åt pastasallad med tusen oliver. Det är också hon som sagt rubriken, för hon ska supertenta. Då måste man leva sitt ämne, i allt.
 
Idag var jag på stan med mina föräldrar och shoppade loss! Jag köpte en broderad klänning och tre koftor, så jag kände att jag vann! Dessutom åt vi mackor på stans mest fancy café, letade efter presanger, köpte cider och hade ett effektivt liv. Nu är jag helt slut som sagt, men snart måste jag gå upp igen vaaarfööör.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0