konsten att förvälta ett arv

Hej hej hej nu har jag haft helg! Det blev typ...ett rim? Eller nä men nåt blev det, och en bra helg har jag haft! På den (på helgen?) har jag till exempel träffat Linus! Han kom efter mitt förra bloggande och hade med sig plopp till mig (och lunch till sig själv men det är inte så viktigt för mig). När vi åt detta roastade vi en gemensam vän, mest av misstag men också för att vi nog behövde det. Vi satte oss i min soffa (där allt händer) (nä kanske inte allt...) och där kom rubriken upp, eftersom Linus tydligen skulle förvälta ett arv. Fast han välte mest mig, och jag är ju inget arv. Vi gjorde sketcher på temat "att spela döva för chack" och jag minns faktiskt inte när jag skrattade så mycket senast. Vi förfestade och då måste man faktiskt välja en skiva här, så jag tvingade Linus. Han valde Simon and Garfunkel och vi lyssnade på dem medan vi drack cider respektive vin och pratade om monet. För, som Linus uttrycker det, "Vem behöver må bra när man kan monet?" Det kan man faktiskt undra! Vi lärde oss också att Art Garfunkel är Picasso (för det är klart han är...), att Paul Simon är ingen och att de kompades av ingen och monet. Monet stavas inte med croissant, kan jag upplysa er om, för det sa Linus. Det är inte så lätt med ord...men han menade axang. Så stavas inte det ordet fan vet jag! Vi lyckades sätta igång repeat utan att fatta varför en låt aldrig tog slut och sen blev vi klara med s & g. Då lyssnade vi på våra klassiker, sjöng och drack bayleys (det heter bayleys, Linus! Inte chokladgrej!).
 
Sen tog vi oss in till stan och besökte det berömda shotluckan! Så peppad jag var, och jag blev inte besviken. Jag drack "banana swish" vilket var en helt Amazing bananshot, med maränger, och eld! De tände eld på den! Vi var helt lyriska över detta. Vi tog en promenad och ringde Paulina, men hon dissade oss så vi talade in ett väldigt fint meddelande på hennes svarare där vi lovade henne att ta med henne till shotluckan när hon blir arton och jag hävdade att jag var "slottare"...men jag minns inte varför? Paulina får gärna skriva vad vi sa i ämnet men jag minns att det var kul ok. Efter ytterligare några shots (nu fick Linus också eld!) och väldigt fina vänskapsdiskussioner och kramar (<3) gick vi vidare till Ariman. Där fick Linus en fölsedagsdrink (fast han fick gå och beställa den själv med mitt kort) och vi pratade om saker vi kanske någon gång ska göra, vikt och annat mycket viktigt. hela kvällen skakade vi dessutom hand på viktiga saker, vilket blev en viktig men något förvirrande grej! När vi kom hem poppade Linus popcorn och jag pratade mycket om att tillgå eller inte tillgå. Fast sen orkade jag inte mer, så vi sov.
 
Efter märkliga drömmar om att äta på vatten vaknade vi och inledde idag med att äta chips. Det är viktigt. När vi samlat ihop oss åkte vi in till stan, där jag äntligen hämtade ut mina mediciner (ja ännu fler). Apotektt kändes dock mest som en begravning, men vi blev glada snart igen, för vi gick till subway! All kärlek till subway. Där pratade vi om us och jag blev riktigt upprörd över olika debatter jag inte deltagit i ens. Sen hämtade mamma mig pga bussförvirring och Linus åkte hem. En riktigt bra tid, var det!
 
Ikväll har jag dessutom varit på söndagsmiddag med familjen (+ Benjamin). Vi pratade mycket om rädslor och en standardfras blev "är du rädd för det här?" svaret av oftast ja. Vi åt jättegod mat (köttet <3 gele <3) och sen spelade vi bezzervizzer (jag vet inte vilka ord som har z i sig men det är kul med z!). Jag brillierade med kunskaper om den vita stenen, boys to men och borstbindare, men glömde hela tiden bort vilket lag jag tillhörde (jag bytte nemligen lite då och då). Alla var på sitt flippigaste humör (utom kanske pappa) och vi skrattade orimligt mycket åt till exempel olika sätt att uttala "tv-serier". Vi åt masarintårta som mamma gjort, Syster slog sönder pepparkakshuset och började projektet att äta upp det, folk försökte vara telepatiska ("Bobby! Bobby!" blev en favorit), pappa lyckades lista ut svaret på en fråga innan frågan ens hade börjat och jag älskade att "bezza". Riktig topkväll, som avslutar en topphelg! Märkte ni mina förvirrande dubbeltäckningar? Det borde ni. Nu ska jag sova för jag är lite konstig just nu känner jag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0