han är inte död, han är bög

Jag ber högaktningsfullt om ursäkt för språket i min rubrik. Ja, jag vet att det är olämpligt och förolämpande men nu var det så det var sagt och vi skrattade väldigt mycket åt det där och variationer på det så nu kan det vara så. Men vet ni vad jag är i Montenegro! I budva, är jag. Det är varmt som faaan och jag har dragit på mig allehanda krämpor så som ryggont, supermyggbett och magproblem. Woho! Annars har följande hänt:
-Solat och strandat jättemycket. Vi har ej druckit pina colada hälsar mamma.
-badat och Syster har varit cray som vanligt i vatten. Hängt på mig och hållit på med madrasser och varit ett barn allmänt. Jag gillar inte det men vattnet är varmt.
-Ätit på en jättemysig innergård och druckit hemgjort vin som var svingott (vilket är tur för vin är de inte jättebra på i det här landet).
-Haft musikkanal-fest, eller åtminstone jag och Syster. Vi dansade liggandes till "clubbing tv" och sjöng med till låtar och skrattade jättemycket åt Elton John-skämt. Så kan det gå ibland.
-Varit i gamla stan. Det var sjukt trångt där.
 
Det är det vi har gjort här, tror jag. jag har dessutom som sagt pajat min rygg. Detta är en ny grej för mig men imorgon ska vi på utflykt och det är bra för då slipper jag ligga ner. Fast också dåligt för då måste vi gå upp svintidigt! mamma har satt larm på 06:13 sa hon precis. eeeuuuwww. så nu sover jag!

She told me more about me than I knew myself

Blue: Skrev jag det eller är det du som känner ordvitsens kraft? Ingen vet för jag orkar inte kolla...
 
Jag mår skit och måste upp om ca inga timmar vilekt får mig att vilja börja gråta men jag kan ju för fan inte lämna landet obloggad. Så here goes:
 
I onsdags kväll hängde jag med mina föräldrar, ia och Jonne. Vi drack blått vin (!), åt lax och pratade om diverse grejer till exempel låten i rubriken och annat. "annat" är mitt mesta ämne att prata om. Vi spelade mölki aka sifferkubb och jag slog ner en pinne! detta har aldrig hänt och kommer aldrig hända igen förmodligen. Det var varmt och livet var faktiskt bra.
 
Igår var en jävligt fullspäckad dag. speckad? fan vet jag. Jag, mamma och pappa åkte på utflykt till tomatens hus (igen) och promenerade och åt tomatsallad. Det var jättegott och det var mozzarella i den och det behövde jag. Efter två sekunder hemma fikade jag med filippa. Jag skulle ha skrivit, men istället pratade vi engelska för att hon pluggar det nu och vill öva. Vi pratade om killar som inte ber om ursäkt, självhat och annat muntert innan vi virrade runt på stationen och mötte Saga.
 
Vi (inte Filippa då) skulle laga mat, men valde istället att äta på vespa. Vi drack såklart bubbel, njöt av maten och fick ihop logistik för att komma hem (det var svårt). Vi kom hem, Josef fick äntligen middag (förlåt min älsklingskatt jag saaaknar dig) och damhänget kunde börja. Vin, drinkar, bhips och massa musik hände. Vi blev sentimentala, Saga skaffade twitter (!), vår lista växte (igår la vi till allt från silvana imam till kesha) och damhänget var exemplariskt som vanligt. Idag sov jag till halv två, kattgosade, hade ångest, packade, åkte him, lämnade josef hos mormor (mitt hjärta skriker av detta no joke) och nu är jag himma och måste sova för en timme sen god natt.

man får inte kasta dvärgar i tyskland

Annoushka: Bra! Shirley är viktigt <3
lilla: Ja, nu kommenterar ju folk! Ah, så jag ska börja skriva maskros-anna i bloggen menar du? ...nej. Men ja kvällen var awesome, jag saknar dig redan så du vet. (och kommer börja kalla dig "lilla" i bloggen nu så du vet.)
 
igår var en mycket bra dag. Pappa och Benjamin kom hit och satte upp kattnät, som nu är uppsatt, så jag kan sitta här ute och blogga vilket jag gör nu. Det är sol igen praise the lord. Vi åt lunch på en pizzeria nära mig (som jag kan åka till nu om jag vill, yay) och efter ett tag kom resten av familjen på fika. Vi peppade inför resan och syster sa rubriken (det är tydligen ett legit rättsfall där borta). Alla var captivated av josef, som ännu inte vågat gå ut i köket eller hit, men som nu gosar och är mjuk och lekig och söt. Jag ääälskar honom så ni vet.
 
På kvällen kom Annoushka och Robert. Vi åt middag som gick smärtfritt (eller nej förresten, jag brände mig) och pratade om saker som bordsskick, mens (förlåt Robert), sagor om skype och läger, helger i framtiden, vem vi ska döda (det är högt oklart) och en massa annat. Jag och Annoushka skålade i vin som Robert valde, vi försökte hälsa på Josef och skrattade mycket. Som vanligt en jättebra kväll!
 
Idag har jag klippt mig, och inte blivit väckt halv sex wooohooo. Jag är sjukt snygg, säger vi, och ska snart åka him på middag. Herregud vad jag svettas. Bra träning inför Montenegro. Men nu ska jag gå (snart), hejdå!

I hope you're somewhere, praying

”Can you love someone you’re never had a conversation with?”

-Ginny, bunheads episode 18

 

Jag har aldrig känt så starkt för någon som jag kände för dig. Det var mer av en sjukdom än en kärlek, något vuxna inte kan vara med om. Du påminner mig mer om mina fantasifoster än om andra människor jag älskat. Och det är väl det som är så konstigt kanske. Jag bryr mig inte om dig längre och ändå kommer jag alltid att göra det. Jag vill veta vad du gör. Hur du mår och vad du tänker på. Vill ibland hålla om dig och säga att allt kommer bli bra, men det kanske det redan har blivit? Jag vill att du ska må bättre. Att du ska våga släppa in andra och inte vara konstant yta. Att du ska sluta vara så rädd för att andra ska se dig. För jag såg dig mer än du förstod, tror jag. Jag såg rakt igenom dig och in till det som gjorde ont. Det gjorde nog aldrig du. Jag vill veta om du har börjat behandla människor bättre. För du kan, jag vet att du kan. Jag skrattar mest åt dig nu för tiden och dina sista ord till mig är ett riktigt gammalt internskämt nu. Men jag hoppas att du kämpar och hittar dig själv och slappnar av. Att jag aldrig kommer att få veta det känns svårt, oavsett hur orimligt det är. För du kommer alltid att vara viktig för mig. Du kommer alltid att vara min storm och den som lärde mig mest om livet helt utan att försöka. Därför är jag alltid lite orolig, även om du är en av de sämsta människorna jag vet, och därför är låten i rubriken så orimligt sann. Jag hoppas att du förändras, för du är värd det. Det får vara hur preachy det vill. Du är viktig. Jag hoppas att du har insett det själv.


Josef, Josef, kan det vara du?

Ja, det kan det! Eller inte just nu för han sover. vem är Josef, undrar ni? (skoja ni undrar inte ni vet redan) Det är min katt! Han är blyg som fan, men gillar att jama och tror att köket är en annan, ouppnåerlig värld. Fast nu vaknade han nog, för plingan plingar. Han hatar den mer än allt men börjar nog vänja sig. Men det är inte allt vi ska prata om idag, för nu ska här bloggas! Fast jag dör av värmeslag just nu. Jag vill öppna min balkongdörr! Dumma katt. eller nä förlåt.
 
I torsdags (ja, en evighet sen) parkskrev jag med Anna N. (Känner ni att ni har koll på annorna? kommentera in om ni har issues! haha skoja ingen kommenterar längre #jagärintebitter) Hennes hund upptäckte mig på nytt hela tiden, skrivet gick dåligt och molnen växte sig tätare. Död åt den skånska sommaren 2017! Speciellt sen, för på kvällen grillade jag med Filippa. Vi frös som fan men fick ihop kött med tillbehör samt grillbananer (såna med choklad i <3). Jag hade rätt mycket ångest, har jag för mig, men det ordnade sig under kvällens gång vill jag minnas.
 
I fredags dag hände säkert något (jag minns det som om jag träffade pappa...just det, vi handlade...eller något), men på kvällen var det bannemig fest på mellanvångsvägen! (där bor jag, har jag ens sagt det i bloggen? haha jag har ingen koll) Paulina, Vera ("den nya vera" som jag säger ibland) och Oliver (A.K.A sockenhoran) kom hit. Paulina kom först och jag sov när hon kom fram (förlåt lilla <3), men när de andra kom fick de bubbel (#bubbletsår) och då blev det nog bättre. Vi beställde pizza och kvällen startade igång på riktigt. Vi lekte både jag har aldrig och sanning eller konsekvens (tonårsfestvarning) och det var så himla kul. Sockenhoran kom direkt på sätt att syntolka saker och därför får han en plats i himlen så ni vet. Vera drack en random blandning av saker från min kyl, många sanningar yttrades, vi sa fel saker (visst var plockepinn en synonym för knytkalas, Paulina?), jag drack mjöd (gott fast weird) och det var verkligen en superkväll. Tack alla för den!
 
I lördags släpade jag mig upp (nej jag mådde faktiskt helt ok) och vi åkte till u-hamn för att fira farmor som fyller 80 (i höst, men ändå)! Vi träffade nästan hela släkten och det var en upplevelse bara det. Vi åt lunch, spelade krocket (jag tittade mest på), åt tårta, lyssnade på en dålig trubadur, hade girl talk (jag, mamma, ida och Anna...inga ni behöver komma ihåg vilka de är) och chillade i ett församlingshem innan vi gick hem till farmor. Där grillades det för glatta livet och till och med jag började på vinet. Det var tydligen under all kritik att jag inte drack vin till lunchen, men jag var faktiskt upptagen med att fatshama mig själv ursäkta då. jag fick hålla en bebbe (!) (den meningen kan man sjunga till en Shirley clamp-melodi, hör du vilken i huvudet annoushka?) och pratade glatt med tanterna istället för ungdomarna som vanligt. Inget konstigt där.
 
Igår vaknade vi hos farmors grannar, där jag hade sovit värdelöst, och gick över till kalabaliken hos själva farmor. Jag pratade jättelänge med min kusins flickvän om barn, mediciner, bubbelplast och annat, och sen åkte vi till en sjö. Där badade folk (jag endast fötterna), vi fikade och jag skämtbråkade konstant med min fasters man som brukligt. Vi är ungefär lika käftiga. Seeen hämtade jag Josef! Sååå peppaaaad! Vi åkte hem och hade bilparty i vanlig ordning, försökte lära josef vad hans nya hem var och sen sov jag.
 
Idag väcktes jag halv sex av ett oavbrutet jamande, men fick till slut sova igen och sen har dagen flutit på. Har pratat med Onna, handlat, inte sovit mitt på dagen faktiskt och haft de tallmänt chill. nu ska jag dock sova på riktigt! Ursäkta alla tusen parenteser i detta inlägg. jag var visst på blogghumör.

I've been saving all my summers for you

Det är varmt! Ni förstår inte hur mycket jag tjatar om vädret nowadays. Seriöst. Men igår var en sommardag! Jag och mamma sågs på stan, shoppade lite och sen körde vi him för sommarens höjdpunkt: jadå, det är vinbärsplockningsdags! Jag plockade supermycket, åt mat, solade, sjöng med till musiken och hade en underbar tid. Jag saknar redan vinbären ge mig fler!
 
Sen skulle jag ha grillat med filippa, men det blev inte så, så jag hängde med mamma och pappa på quiz med rolle och malin! Drömigt ändå. Vi bubblade (#bubbletsår), åt ceasarsallad (det är nog dens år också) och quizade loss. Det var en gustav vasa-fråga! Jag blev helt hög på detta pga jag älskar vasa. Vi hade jättetrevligt, pratade som vanligt om resor och djur och sånt jag inte gillar men det var nice ändå. Så sommaren var på topp och så sommnade jag till en podd och vaknade till en ny dag. Bra liv. Nu ska jag iväg på dagens äventyr, sommaaar!  Är jag jobbig? Vet jag väl att jag är!

det är ju en grej

men hej!
Nu jävlar ska här bloggar om min "blindsemester", som jag tydligen kallar det. Den har jag spenderat på Almåsa med Annoushka, Robert och Olle. Vi åkte dit i fredags och på tåget berättade jag spännande sagor om saker som hänt i mitt liv.
 
Vi kom fram och efter lite vilotid blev det middag. Där träffade vi Annoushkas kompisar Eva och Mathias, som vi också hängde med under helgen. Jag lärde dem att skåla med orden "hej hopp i Svedala!" och vi började med att säga att saker var grejer. Från och med lördagen började jag räkna och det blev 77 grejer. Cray ändå. På fredagskvällen satt vi i ett random rum och pratade, fick varm choklad av nattvärden (<3) och hade en chill tid över lag.
 
I lördags åt vi frukost och jag blev kär i nutella-croissanterna. vilken dröm ändå! Vi satt på en brygga och fångade sol, gick en skogspromenad (av någon anledning), åt supergod lunch och sen badade vi badtunna. Det var sjukt nice, men dock varmt. Folk badade i havet och jag vägrade. Jag och Olle deeptalkade på balkongen en stund och efter duschning och sånt hängde vi fyra på mitt och Olles rum, drack aurora-vin, döpte en chipspåse till Eskil och hade en bra tid innan middagen hände. På lördagskvällen satt vi i biblioteket och läste en kokbok som var hur märklig som helst. Vi blev upprörda över författarens åsikter om pris och smak. "om man gillar varma tomater, och det gör inte alla" och sånt. jag lyfte bibeln som en hantel och tyckte att jag var rimlig. Sen hängde vi i baren och det är väl ett perfekt tillfälle att prata om vår bästa vän, Denise? Hon jobbar där och både jag och Olle blev kära i henne. Vi alla skämtade med henne hela helgen och hade en jättebra tid. Vill vara hennes bästis alltid. I baren träffade vi seglargänget och då också Jennifer, vilket verkligen var ett tag sen. Kul att se henne ju!
 
I söndags var mitt stora projekt att skriva. Jag gjorde det också, och så gick den dagen basically. Vi åt vår sista middag och sen hängde vi alla 6 på vårt rum. Vi drack vin ur kaffekoppar, tömde Eskil och jag läste högt ur boken! Så sjukt spännande att höra mig själv läsa och höra folket (Annoushka) reagera på texten. Hon och jag var för övrigt extremt synkade hela helgen och fick skrattanfall åt helt orimliga saker som höger- och vänsterkakor (det går inte att förklara). Efter läsningen gick vi till pianorummet (efter att jag och Annoushka till slut valt att köpa varsin drink) och där spelade Robert och jag sjöng lite. Vi tolkade både paris och nån annans film (i g, det lät riktigt bra! Paulina, om du läser, vi måste prova det!) och samtalet flöt. Jag var oerhört korkad:
*ljud hörs*
Mathias: Var det Olle eller tv:n?
jag: Det var tv:n. Vilken tv?
...idiot. Men livet var nice och det var definitivt den bästa kvällen på resan.
 
I måndags var det mest packande och utcheckning (eller utloggning som Olle säger) och trötthet. Jag berättade en godnattsaga om en fjäril, innehållande molnstugor och allt möjligt annat, och livet var bra om än trött tills vi åkte hem. Vi tog oss runt på centralen, köpte "kuckla" (choklad) och sen åkte vi hem. Det var en upplevelse, detta, och jättemysigt! Här kommer några alternativa rubriker:
"barn kan också dö" (Annoushka)
"en smörgås säger mer än tusen ord" (Olle)
"Lucia sitter i Göteborg och spelar harpa" (Olle)
 
nu är jag klar, woho! Låt dagen börja!

I will not drink until I'm dead I'll make the most of it

Försökte komma på en låtrad om drycker och denna poppade upp. För nu, mest som utfyllnad, kommer en lista om drycker. Njut.
 

Jag dricker…

Kaffe: Inte alls dessvärre. Tycker det luktar orimligt gott och vill så himla gärna dricka ”elva-kaffe”, men nej…bäskt är det.

 

Vin: Dricker aldrig vin. Tycker det är surt och äckligt. …skojaaaa jag älskar ju vin som ni vet. Folk tror att jag gillar att bli full men de fattar inte hur gott jag faktiskt tycker att vin är.

 

Öl: Försöker verkligen tycka om öl men det gååår inte. Äppelöl, däremot…det är grejer det.

 

Bubbel: Med glädje och liv och lust, så ofta det går! #Bubbletsår

 

Vatten: Inte så mycket som jag borde, men ofta väldigt dramatiskt när jag väl gör det. Typ som att jag kommer att dö om jag inte får ett glas vatten exakt nu. Speciellt om jag ska äta något. Folk som bara dricker efter maten är så himla märkligt tycker jag. Gör det inte ont i munnen?

 

Te: Nu för tiden gärna. Har ingen direkt rutin att dricka det varje dag eller så, men ganska ofta åtminstone.

 

Juice: Numera dricker jag mest apelsinjuice (var en die hard äpplis innan) och köper denna på flaska. Tycker det gör livet sjukt mycket lyxigare. Speciellt när jag dricker den ur mitt tulpanglas. <3

 

Mjölk: Till pannkakor och gröt är det gott, annars inte. Drack svinmycket mjölk när jag var liten, men tror egentligen inte att jag gillade det ens då. Slutade helt med det när jag var tolv pga magproblem och nu när jag tänker efter tror jag faktiskt att det hjälpte.

 

Drink: älskar konseptet, men är rätt dålig på att veta vad jag gillar. Älskar rom & cola och ett par andra men the average drink är oftast för syrlig eller fruktig. Jag gillar inte frukt i något.

 

Cider: Nästan aldrig nu för tiden. En sommersby äpple kan vara gott på sommaren eller så men annars nej. Det blir så sött och man jag blir så konstigt påverkad av cider också. Urk.

 

Läsk: Med passion! Ingen har väl missat mitt cola-missbruk liksom? Andra läsker jag gillar: Sprite, päronsoda (ibland), sockerdricka (ibland) och fanta citron.

 

Saft: helst inte. Lite rävås-sommarsaft funkar men i övrigt förstår jag liksom inte grejen med saft. Vad är det ens? När ska man dricka det?

 

Alkoholfritt ute: Va varför? Folk kanske kör bil iofs (töntar). Men ja cola antar jag?


resan mot fläsket

Hej och hå, mina midnattssmå!
Idag har både varit en jättebra och jättedålig dag, all in one. Så förvirrande. Jag var stressad som en anka hela dagen, men träffade i alla fall Filippa för lunch och annat. Vi åt sushi (jag åt lax men ok) och jag pratade om drama medan hon pratade om sitt bästavänbarn. "Du har blivit själsmoster!" ropade jag. Vi solade lite (jag lyckades få sol i pannan, alltså de skojar inte om att solen tar som fan nu för tiden hej hudcancer), åt glass och försökte fixa ärenden. Jag köpte nagellack (!) och sen gick vi genom halva stan för att köpa aurora-vin inför helgen. Det var prioriterat! Det var en mysig tid med henne och jag kände som vanligt att jag fick saker uträttade.
 
och sen, när jag pustat ut och stressat sönder lite mer, kom Laura! Vi skulle ha matlagningskväll och lagade fläskpannkaka. Rubriken sades på hemköp, där vi även beslutade oss för att äta chokladpudding också. Drömigt! Vi kämpade med maten och jag blev pro på att vispa samt fick visa mina skills med äggknäckning. Laura spillde mest mjölk överallt. Nä, skoja, hon gjorde annat också...typ sockrade grädde mer än vad någon känner är rimligt. Till puddingen alltså, inte pannkakan. Den åt vi, fast den mest blev fläskgröt (gott) med fake-bubbelvin och prat om varför killar är sämst (sorry guys) och hur depressioner ska hanteras egentligen. Hon målade mina naglar (de är lilaaa), jag bjöd henne på bayleys och kvällen slutade i tid och utan varken destruktivitet eller alkoholpåverkan. Ni fattar inte hur nice det är att dricka vin och inte bli full. Perfekt liv. men nu måste jag sova!

Love will tear us apart...again

Vilken 80-talsstund vi har på bloggen lately. Först kim wilde och nu joy division. cray Life.
 
Igår var jag hursomhelst på roadtrip med mamma, syster och mormor! Vi hade tänkt åka till Danmark, men sen lät vi bli och åkte runt i skåne istället. Först hamnade vi på tomatens hus, där vi...tittade på tomater, och sen fikade vi på deras café (vi tror i alla fall att de hängde ihop). Där åt de flesta av oss jordgubbspaj, som verkligen var hur god som helst! Det var soligt och trädgårdigt och vi hade en bra tid. Sen åkte vi till Höganäs och kollade på krukor och sånt, för att sen äta lunch på det berömda "garaget". Det är tydligen en cool hamburgerbar där. Syster provade en inhemsk öl och livet var mycket bra för samtliga.
 
Vår sista etapp var glass i Engelholm, för där måste man tydligen vara för att köpa lakritsflakes. Det är prioriterat hävdar lakritsälskarna. Vi körde hem under glatt sjungande till Josef (för det måste man, hävdar alla!). Idag...har varit den sovigaste dagen i hela världen, typ. Bättre att sova än att drama. Har på riktigt haft konstant sifferkänsla i två veckor och orkar inte vara så knuten känslomessigt hela tiden. Vill bara amputera allt dramatiskt från mig själv men vet inte hur. Blearg. God natt. Nej just det rubriken! Det var helt enkelt så att vi hörde den låten och sjöng på den väldigt mycket, syster och jag, och så kände jag att det var tillräckligt dramatiskt också. usch.

Det är alltid rimligt att dumpa någon om man vill det

Hej och förlåt för frånvaro (inte för att ni bryr er)!
Jag ska försöka hinna komma ikapp med bloggandet nu innan dagens utflykt är på ingång. Jag har ju varit på kickoff med riksstyrelsen! När jag bloggat klart i fredags ringde jag Paulina (som alltså satt i en annan vagn på tåget) och vi diskuterade helgen och livet och rubriken.
 
Helgen inleddes med max-mat (vinst redan där) och sen diverse teambuilding-grejer på kansliet. Sen fick jag tååårta! Eller alla fick ju det, men det var min tårta ok. Samtal hände, I guess, och sen åkte vi till hotellet. Jag och Rakel stapplade fram längs förvirrade vägar i mörkret och ramlade hit och dit. Fint ändå. Sen sov vi, i alla fall jag.
 
I lördags konstituerade vi oss och vet ni? Jag blev vald till vice ordförande! Jag är in charge you guys! Allt annat gick bra och sen körde vi lite mer teambuilding och lunch. Linus märkte att det fanns vinning i att hjälpa folk med mackor och blev väldigt peppad på marknadsekonomi. Skrattanfall pågick till höger och vänster, till och med från mig (!) och sen tog vi oss in till stan för att ta oss till prison Island. Detta var kanske det minst emma-vänliga någonsin och efter gråt på en stock lät jag i princip allt vara.
 
På kvällen åt vi grekiskt och sen chillade vi i hotellbaren. Jag drack varm choklad, folk drack alkoholfria drinkar och vi pratade om allt möjligt. Typ...frikyrkofolk, tror jag vi pratade om. Vi chillade på ett rum, jag lärde rakel att "ljus går ganska fort", jag skrattade åt kycklingar och livet var bra.
 
I söndags hade vi sammanträde. Jag blev arg över diverse saker, men det funkade. Vi blev fotade av en Amazing fotograf och jag flirtade satan med henne för varför inte. Efter lunch och diverse annat avslutades helgen och jag åkte tåg under evigt telefonpratande med Onna och Hannah, och sen Paulina och Christopher när jag kom hem. Mycket nu.
 
Igår började dagen (sent) med att jag följde upp min lss-insats. Jag slog två flugor i en smäll och ansökte om hemvård (!) av den jättetrevliga vikarien. Vi borde hänga, på riktigt. Sen shoppade jag med mamma och till slut gick det faktiskt bra. Jag köpte en blus, en kjol och en silverklänning, och sen fikade vi på coffee Point. Nice liv!
 
På kvällen, efter obligatorisk middagssovning, träffade jag Vera. Vem är det, undrar ni? En tjej jag träffade för några år sen med Elin och Olle och det gänget. Vi har alltid klickat och nu var det äntligen dags! Vi drack vin på botulfsbaren och pratade om snygga tjejer, musik och en massa, massa annat. Så himla kul och vi kommer definitivt att hänga mer! Nu ska jag snart till Danmark, så jag lämnar er bakom mig!

He used to search her face as though she knew the truth...

Blablabla cambodiaaaa! Och andra låtar ni borde kunna. Borde.
 
Hej och hå jag fyller år! Gratta mig! Eller låt bli. Jag åkter just nu tåg mot Stockholm (shit vad lång tid det tar) och ska blogga supersnabbt om igår kväll. Då firade vi fölsedag med familjen, mormor och selenerna! Det var varmt och bra och vi drack bubbel ute. Och vi fick presanger! Jag fick matskål och låda till bebbekatten samt te. Så nöjd!
 
Efter presangerna spelade vi mölki (som jag nämnt tidigare). Det var jättekul och jag var värdelös på det, men det var många andra också så det gjorde inget. Sen åt vi lax (<3) med äppelsallad (<3) och pratade om olika boenden och vad dtet innebär att vara "sinnesstörd". Det är jag, kom jag fram till. Vi åt prinsesstårta, pratade och hade en trevlig kväll under värmelamporna på altanen. Sjukt att de har såna himma.
 
Idag åt vi fölsefrukost och fick föräldrarpresanger (ett täcke, en fin låda mm). Sen såg jag piloten av Nashville med syster (om jag är hooked: ja) och nu sitter jag här och tågar. Mår lite illa och ska ringa Paulina som sitter i en annan vagn för vi har viktiga saker att prata om faktiskt. Hejdå ses på måndag eller söndag!

Monogami; Som cancer, fast tvärtom

Tack, Elinor Svensson, för denna eminenta rubrik från arkiv samtal. Hon sa det precis så det hade inget med själva inlägget att göra. Men efter det senaste inlägget (förutom mushet då) åkte jag him och åt middag med hela familjen. Vi åt pasta och sen glass, pratade och drack alkoholfri mojito. Trevligt ändå. Jag sov över där och på kvällen såg jag och mamma lite på en ny serie. Det var mycket spännande och upprörande och allt möjligt.
 
Igår skrev jag himma. Det gick väl lite sådär, men jag stapplade fram genom orden och sen fikade jag med Filippa. Vi åt crepes (så gooottt) och hade riktigt tjejsnack med skvaller och rants om killar och hela baletten. Så skönt, verkligen. Vad gjorde jag igårkväll? Eh...inget, tror jag. Stressade inför katten, gjorde jag väl. Idag har jag bara handlat och sovit och chillat, typ. Firar ut 22 with style. Skoja det gör jag inte men nu har jag åtminstone bloggat. Woho. Lite kort, blev det, men så kan det va.

our only wish is melodrama

Allt är så ensamt och märkligt. Mörkt, liksom. Alla känslor slåss om utrymme och jag vet inte vad de vill. Huden är tunn igen. Jag kan inte hantera fysisk beröring utan att vara beredd. It's been a while. A long while. Eller egentligen ganska kort tid men det känns som en evighet. Alla saker folk gör och säger går enda in i skelettet på mig igen. Folks oförmåga att anpassa sig. Det kalla och falska i dem. Det otrygga i mig. Det som gör mig extrem och konstig och hetsig. Drömmer kaosdrömmar om att min gymnasiecrush är våldtäcktsman och att min moster säger att jag inte borde ha barn för att jag är blind. Går sönder lite varje gång någon säger att jag är duktig. Håller fast vid de trygga punkter jag har och önskar att jag kunde lämna saker ifred någon jävla gång. och jag blir så rädd nu, så fort jag mår dåligt. Jag vill inte tillbaka till det mörka. Har varit utan det i månader nu. Jag vill inte tänka på sätt att dö på, jag vill inte få så ont av allt, jag vill inte bli destruktiv igen. Kan man säga att jag slutade vara det om det gått så lite tid? Får jag räkna varje månad som två för att det är enklast så? Får jag sova i någons famn så att det inte gör så brutalt jävla ont? Var skulle den famnen finnas ens? Min hjärna försöker skapa känslor för att hitta den där famnen. "fluffkaos". Och allt jag gör är att föreläsa om hur alla andra ska vara när jag avskyr mig själv mest av alla för att jag tror att jag är någon. Jag hatar att se andra gå samma vägar som jag gått, som jag går. Hatar att hela livet är en väg mot att bli bättre än den hög av skit man var från början. Är alla barn högar av skit? Eller var det bara jag, kanske? Jag får hela tiden kämpa med den bäska smaken av det där barnet. Hon som är för mycket. Tonåringen som pratade för högt. Tolvåringen som låtsades vara asocial när hon i själva verket var ensam. Och det ska vara jag, alltså. Den här konstiga personen ska vara jag. Och jag älskar mig själv egentligen (jo, faktiskt) men allt är som en påminnelse om allt jag gör fel. Allt andra gör fel. Allt som är fel oavsett vem som gör det. Och jag vill inte tänka så här! Jag vill vara positiv och glad! Jag vill kunna ha dåliga dagar utan att vara rädd för en fucking depression! Hur är man det? Hur slutar jag vara rädd för det? Och hur tar jag mig upp igen om jag faktiskt faller? Ingen aning men en bra början kanske är att sova...

fuck allt nu får ni ett listinlägg

Jag hade egentligen en rolig rubrik men vet ni vad livet är inte roligt. Så ta emot detta listinlägg om vad som har hänt:
-I torsdags kom Linus hit!
-Vi orkade inte äta något, men när vi gått till hemköp gick vi från färdigmackor till att han stekte hamburgare. Hur detta hände vet ingen.
-Det blev jättegott! Tack Linus för denna eminenta upplevelse!
-Förutom då när han glömde att lägga i köttet i burgarna. Vi kom inte på det förrän efter några tuggor. Tankekraften var så där den kvällen...
-Under kvällen pratade vi om Emma-Kelly (bästa namnet) och en massa andra djupa och grunda saker.
-I fredags hade vi #Jobbfredag och olika organisationssaker pågick. Jag är superpepp!
-Sen åkte vi till Hässleholm! Det är en grej ok.
-Där åt vi mat och hängde på Bishops arms, vilket som vanligt var nice.
-Vi åkte hem efter någon timme, åkte på äventyr i regnet (=tog fel buss) och tog ett sista glas på botulfs.
-Efter att Linus åkt i lördags åkte jag him och hängde med mamma och pappa.
-Där mottogs jag med bubbel, för köket är klart! Wooohooo!
-Vi åt stek med märkliga tillbehör (som var goda) och sen spelade vi besservisser hela kvällen. Det var som alltid superkul!
-Jag sov där och därför fick jag äggfrukost igår morse. Värt.
-Dessutom åkte vi till ikea! jag älskar ikea. Där kollade vi på grejer till dem och kanske presanger till mig? Hoppas.
 
Det är det som har hänt. Så nu vet ni. hejdå.

RSS 2.0