det är ju en grej

men hej!
Nu jävlar ska här bloggar om min "blindsemester", som jag tydligen kallar det. Den har jag spenderat på Almåsa med Annoushka, Robert och Olle. Vi åkte dit i fredags och på tåget berättade jag spännande sagor om saker som hänt i mitt liv.
 
Vi kom fram och efter lite vilotid blev det middag. Där träffade vi Annoushkas kompisar Eva och Mathias, som vi också hängde med under helgen. Jag lärde dem att skåla med orden "hej hopp i Svedala!" och vi började med att säga att saker var grejer. Från och med lördagen började jag räkna och det blev 77 grejer. Cray ändå. På fredagskvällen satt vi i ett random rum och pratade, fick varm choklad av nattvärden (<3) och hade en chill tid över lag.
 
I lördags åt vi frukost och jag blev kär i nutella-croissanterna. vilken dröm ändå! Vi satt på en brygga och fångade sol, gick en skogspromenad (av någon anledning), åt supergod lunch och sen badade vi badtunna. Det var sjukt nice, men dock varmt. Folk badade i havet och jag vägrade. Jag och Olle deeptalkade på balkongen en stund och efter duschning och sånt hängde vi fyra på mitt och Olles rum, drack aurora-vin, döpte en chipspåse till Eskil och hade en bra tid innan middagen hände. På lördagskvällen satt vi i biblioteket och läste en kokbok som var hur märklig som helst. Vi blev upprörda över författarens åsikter om pris och smak. "om man gillar varma tomater, och det gör inte alla" och sånt. jag lyfte bibeln som en hantel och tyckte att jag var rimlig. Sen hängde vi i baren och det är väl ett perfekt tillfälle att prata om vår bästa vän, Denise? Hon jobbar där och både jag och Olle blev kära i henne. Vi alla skämtade med henne hela helgen och hade en jättebra tid. Vill vara hennes bästis alltid. I baren träffade vi seglargänget och då också Jennifer, vilket verkligen var ett tag sen. Kul att se henne ju!
 
I söndags var mitt stora projekt att skriva. Jag gjorde det också, och så gick den dagen basically. Vi åt vår sista middag och sen hängde vi alla 6 på vårt rum. Vi drack vin ur kaffekoppar, tömde Eskil och jag läste högt ur boken! Så sjukt spännande att höra mig själv läsa och höra folket (Annoushka) reagera på texten. Hon och jag var för övrigt extremt synkade hela helgen och fick skrattanfall åt helt orimliga saker som höger- och vänsterkakor (det går inte att förklara). Efter läsningen gick vi till pianorummet (efter att jag och Annoushka till slut valt att köpa varsin drink) och där spelade Robert och jag sjöng lite. Vi tolkade både paris och nån annans film (i g, det lät riktigt bra! Paulina, om du läser, vi måste prova det!) och samtalet flöt. Jag var oerhört korkad:
*ljud hörs*
Mathias: Var det Olle eller tv:n?
jag: Det var tv:n. Vilken tv?
...idiot. Men livet var nice och det var definitivt den bästa kvällen på resan.
 
I måndags var det mest packande och utcheckning (eller utloggning som Olle säger) och trötthet. Jag berättade en godnattsaga om en fjäril, innehållande molnstugor och allt möjligt annat, och livet var bra om än trött tills vi åkte hem. Vi tog oss runt på centralen, köpte "kuckla" (choklad) och sen åkte vi hem. Det var en upplevelse, detta, och jättemysigt! Här kommer några alternativa rubriker:
"barn kan också dö" (Annoushka)
"en smörgås säger mer än tusen ord" (Olle)
"Lucia sitter i Göteborg och spelar harpa" (Olle)
 
nu är jag klar, woho! Låt dagen börja!

Kommentarer
Postat av: Shass

Jag var också och semestrade på Allmåsa i juli när jag var 22. ;) (Kunde inte låta bli att säga det fastän intresseklubben antecknar tills pennorna går av.)

2017-07-21 @ 21:14:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0