han är inte död, han är bög

Jag ber högaktningsfullt om ursäkt för språket i min rubrik. Ja, jag vet att det är olämpligt och förolämpande men nu var det så det var sagt och vi skrattade väldigt mycket åt det där och variationer på det så nu kan det vara så. Men vet ni vad jag är i Montenegro! I budva, är jag. Det är varmt som faaan och jag har dragit på mig allehanda krämpor så som ryggont, supermyggbett och magproblem. Woho! Annars har följande hänt:
-Solat och strandat jättemycket. Vi har ej druckit pina colada hälsar mamma.
-badat och Syster har varit cray som vanligt i vatten. Hängt på mig och hållit på med madrasser och varit ett barn allmänt. Jag gillar inte det men vattnet är varmt.
-Ätit på en jättemysig innergård och druckit hemgjort vin som var svingott (vilket är tur för vin är de inte jättebra på i det här landet).
-Haft musikkanal-fest, eller åtminstone jag och Syster. Vi dansade liggandes till "clubbing tv" och sjöng med till låtar och skrattade jättemycket åt Elton John-skämt. Så kan det gå ibland.
-Varit i gamla stan. Det var sjukt trångt där.
 
Det är det vi har gjort här, tror jag. jag har dessutom som sagt pajat min rygg. Detta är en ny grej för mig men imorgon ska vi på utflykt och det är bra för då slipper jag ligga ner. Fast också dåligt för då måste vi gå upp svintidigt! mamma har satt larm på 06:13 sa hon precis. eeeuuuwww. så nu sover jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0