I will not drink until I'm dead I'll make the most of it

Försökte komma på en låtrad om drycker och denna poppade upp. För nu, mest som utfyllnad, kommer en lista om drycker. Njut.
 

Jag dricker…

Kaffe: Inte alls dessvärre. Tycker det luktar orimligt gott och vill så himla gärna dricka ”elva-kaffe”, men nej…bäskt är det.

 

Vin: Dricker aldrig vin. Tycker det är surt och äckligt. …skojaaaa jag älskar ju vin som ni vet. Folk tror att jag gillar att bli full men de fattar inte hur gott jag faktiskt tycker att vin är.

 

Öl: Försöker verkligen tycka om öl men det gååår inte. Äppelöl, däremot…det är grejer det.

 

Bubbel: Med glädje och liv och lust, så ofta det går! #Bubbletsår

 

Vatten: Inte så mycket som jag borde, men ofta väldigt dramatiskt när jag väl gör det. Typ som att jag kommer att dö om jag inte får ett glas vatten exakt nu. Speciellt om jag ska äta något. Folk som bara dricker efter maten är så himla märkligt tycker jag. Gör det inte ont i munnen?

 

Te: Nu för tiden gärna. Har ingen direkt rutin att dricka det varje dag eller så, men ganska ofta åtminstone.

 

Juice: Numera dricker jag mest apelsinjuice (var en die hard äpplis innan) och köper denna på flaska. Tycker det gör livet sjukt mycket lyxigare. Speciellt när jag dricker den ur mitt tulpanglas. <3

 

Mjölk: Till pannkakor och gröt är det gott, annars inte. Drack svinmycket mjölk när jag var liten, men tror egentligen inte att jag gillade det ens då. Slutade helt med det när jag var tolv pga magproblem och nu när jag tänker efter tror jag faktiskt att det hjälpte.

 

Drink: älskar konseptet, men är rätt dålig på att veta vad jag gillar. Älskar rom & cola och ett par andra men the average drink är oftast för syrlig eller fruktig. Jag gillar inte frukt i något.

 

Cider: Nästan aldrig nu för tiden. En sommersby äpple kan vara gott på sommaren eller så men annars nej. Det blir så sött och man jag blir så konstigt påverkad av cider också. Urk.

 

Läsk: Med passion! Ingen har väl missat mitt cola-missbruk liksom? Andra läsker jag gillar: Sprite, päronsoda (ibland), sockerdricka (ibland) och fanta citron.

 

Saft: helst inte. Lite rävås-sommarsaft funkar men i övrigt förstår jag liksom inte grejen med saft. Vad är det ens? När ska man dricka det?

 

Alkoholfritt ute: Va varför? Folk kanske kör bil iofs (töntar). Men ja cola antar jag?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0