man får inte kasta dvärgar i tyskland

Annoushka: Bra! Shirley är viktigt <3
lilla: Ja, nu kommenterar ju folk! Ah, så jag ska börja skriva maskros-anna i bloggen menar du? ...nej. Men ja kvällen var awesome, jag saknar dig redan så du vet. (och kommer börja kalla dig "lilla" i bloggen nu så du vet.)
 
igår var en mycket bra dag. Pappa och Benjamin kom hit och satte upp kattnät, som nu är uppsatt, så jag kan sitta här ute och blogga vilket jag gör nu. Det är sol igen praise the lord. Vi åt lunch på en pizzeria nära mig (som jag kan åka till nu om jag vill, yay) och efter ett tag kom resten av familjen på fika. Vi peppade inför resan och syster sa rubriken (det är tydligen ett legit rättsfall där borta). Alla var captivated av josef, som ännu inte vågat gå ut i köket eller hit, men som nu gosar och är mjuk och lekig och söt. Jag ääälskar honom så ni vet.
 
På kvällen kom Annoushka och Robert. Vi åt middag som gick smärtfritt (eller nej förresten, jag brände mig) och pratade om saker som bordsskick, mens (förlåt Robert), sagor om skype och läger, helger i framtiden, vem vi ska döda (det är högt oklart) och en massa annat. Jag och Annoushka skålade i vin som Robert valde, vi försökte hälsa på Josef och skrattade mycket. Som vanligt en jättebra kväll!
 
Idag har jag klippt mig, och inte blivit väckt halv sex wooohooo. Jag är sjukt snygg, säger vi, och ska snart åka him på middag. Herregud vad jag svettas. Bra träning inför Montenegro. Men nu ska jag gå (snart), hejdå!

Kommentarer
Postat av: Blue

Cativated!

2017-07-27 @ 11:12:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0