Alla kaffekoppar är dåliga

Linus ropade precis "ja!" när jag sa att rubriken var ett citat av honom. Sen började han sjunga på min vers i duetten och tog stämma på inget, så det går bra för honom. Vi sitter i ett grupprum och "jobbar" medan resten av gänget är på skara sommarland och blir regnade på, tror jag. Vilket gäng, undrar ni? Forumgänget, förstås. För jag har ju mot bättre vetande åkt på us medlemsforum i skara. Eller ok vi är inte exakt i skara men vem fan bryr sig nä just det ingen (utom Linus kanske).
 
Jag åkte hit igår och på tåget åt jag lunch, pratade lite med Jonathan om vad syskonen nyman håller på med nu (inte jättemycket sammanlagt...eller nä det var elakt, en ska faktiskt flytta till Stockholm) och väntade på att komma fram, basically. När jag väl gjorde det försökte jag styra upp saker (någon måste ju) och på bussen till där vi är pratade jag med Julia, som jag inte träffat sen jag var liten. Kul ändå! Hon hade visst bott i Lund, här har man koll...
 
Väl framme ordentligt gick jag och Linus (som just nu "flowar" = sjunger märkligt) och tog några djupa andetag (samt Daim) på vårt rum, och sen var det middag. Jag fick då möta den berömda Christoffer (han som gjorde den magiska drinken!) och vi klickade verkligen svinbra. Vi är lika bra på att muttra elaka/sarkastiska kommentarer och tycker ofta lika, även när vi inte håller med varandra...det makar ingen riktig sense men så är det. Vill också nämna att jag åt den godaste broccoligratängen i hela världen. Tack Linus för att du inte glömde den...hrm hrm. Varför blir hela det här inlägget om Linus? Förlåt alla andra. Efter middagen pågick hursomhelst Peter Lilliekrona och han pratade om...porrfilm. Rimligt. Linus pratade också lite om loggor och mush och sen...hände grejer. De var tråkiga och till slut avvek jag, Linus och Christoffer till mitt och Linus rum. Där pratade vi om blindsaker, kaffekoppar (linus uttalar cop som cup och då ropade jag att han inte var en dålig kopp, men han sa rubriken) och drinkar, poppade popcorn, tittade på videor och hade en bra tid innan sömn skulle pågå. Den var något svår att uppbringa, sömnen alltså, men till slut hände det.
 
Idag åt vi (jag och Linus alltså) frukost med Jossan och pratade om alkohol, trivselnormer, vår tid i us syd (inte Jossans då men ja) och annat sånt seriöst. Sen dess har vi *jobbat*. Snart ska vi äta lunch. Det är bra för jag fakking svälter ok. Fast jag har ont i magen samtidigt, så det är ju lite problematiskt. Nu fick jag dessutom ont i mitt nyckelben. What the fuck, kropp? Ok, det var nog det. Ses på andra sidan forum och håll tummarna i riksstyrelsevalet på söndag! Just det, jag kandiderar. Så ni vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0