Blowing shit up with homemade dynamite

Hej och hå, alla mina små bloggkycklingar, nu är jag tillbaka! Älskar att jag sa att jag skulle blogga "ikväll" och återvänder 48 timmar senare. Men jag ska framför allt berätta om min måndag! Den började med picknick med Filippa i stadsparken. Vi köpte asian express-mat och sen glass (jag åt en Dumle-strut, bästa idén), solade och pratade. Så mysigt och supersomrigt!
 
På kvällen träffade jag några ur min skrivcirkel, som jag ju knappt gått på, men jag tänkte varför inte? Tydligen är det en massa språkkonsulter (så kul!) och vi pratade om vad det ska bli av oss, barns vara eller icke vara och en del annat. Oväntat trevligt! Jag hade ingen mat hemma, så en st My följde med mig för att köpa mat. Det blev ett jävla projekt och vi gick runt mårtenstorget ett par varv, men hann också klicka jättebra! Vi hann prata om drinkar och vänskap och allt möjligt innan jag åkte hem, med en inköpt hamburgare. Den var inte jättegod om någon undrar. På kvällen lyssnade jag på en podcast om lordes nya album (som jag har fått hem nu, men den inte här ändå! Så störigt!) och blev helt kreativ. Så jag sov.
 
Sen har jag inte gjort jättemycket. Pratat med Hannah, handlat med pappa och chillat med livet maximalt. Så mitt liv är inte superspännande, men det kommer väl hända mer snart antar jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0