Gud, var tyst nu!

Hej och så!
Jag måste supersnabblogga nu eftersom jag hade glömt att klockan gick och har svinbrottom. Borde egentligen diska men nu hände inte det. Woops.
 
Igår var den stora författarskoledagen! Hela dagen fick vi lyssna på när tvåorna läste ur sina böcker och bli intervjuade av Niklas. Vi fick höra barnböcker, prosalyrik, poesi, urban fantasy, historiska romaner och hur mycket som helst annat. Om vi var trötta efteråt: Ja. Men vad kul det ska bli att göra detta om ett år! Niklas var lite märklig, men som jag sa, "han är en äldre vit man och gör så gott han kan efter sina förutsättningar." På lunchen gick jag, Greta-Stina och Louise till valvet och jag åt en mycket god hamburgare. Det behövdes verkligen och vi försökte sammanfatta våra intryck.
 
Efter alla bokläsningar blev det fest! Vi gick till festlokalen (som var enorm och fantastisk!) och när alla kommit dit blev det bubbel och mingel i trädgården. jag och Anna B hittade varandra och låtsades mingla när vi i själva verket bara pratade med varandra. Sen pågick en märklig lek där vi skrev en dikt och folk sprang omkring. Det var högst ointressant, men vet ni vad som var det? I tvåan gick mannen som mastrade min ep! Så sjukt! Efter leken var det middag och jag pratade med en Teresa om standup, med en Cecilia om funktionsnedsättningar (vi har båda en) och med de flesta andra om en massa annat. Leken fortsatte och vårt lag fick rekonstruera vår dikt, för att någon hade stulit den! Men vi gjorde en svinbra performance involverande strupsång, orgelmimare och gud. En tjej i tvåan spelade Gud och stod på en spis och var fantastisk, förutom när hon bråkade med oss i kören. Då hände rubriken.
 
Diplom delades ut och sen uppträdde folk. jag sjöng paris och alla slog i takt och var fina som fan, så det lät faktiskt riktigt bra! Sen tog all alkohol slut (trauma tyckte alla) så efter lite dans till 90-talshit (why?) gav vi oss vidare till ariman. Jag och Niklas slog följe och pratade om all tid vi känt varandra och lite allt möjligt. Efter mycket om och men kom vi fram, umgicks lite till och jag träffade en ny emma. Hon sa "jag är bara 26" och jag fann orimligt mycket nöje i att säga att jag är 22. Älskar att vara yngst. Anna N missade sin sista buss, så vi gick hem till mig och hon fick sova här. Innan vi somnade pratade vi mycket om äckliga rädslor och vi förstår varandra väldigt bra där. Nu måste jag sluta blogga för jag kan väl hinna diska två grejer ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0