Tänk om inte Göteborg finns då!

Hej från en supervarm lägenhet!
Nu ska jag fortsätta blogga om forum. Det började efter att jag hade slutat blogga sist, själva mötet alltså. Då mötade vi mest om tråkiga saker, eller alltså sakerna var väldigt viktiga men inte så spännande att möta om. Jag och Linus vilade så fort vi hann, åt glass i solen och var allmänt väldigt chill, vad alla andra gjorde är lite oklart. På kvällen pratade jag en del med Fatuma, en av våra norska gäster under helgen, och sen chipsade jag och Linus och sammanfattade vad vi gillade och inte gillade med mötet.
 
I lördags fortsatte vi med en massa möte mest hela dagen. Vi utskottsarbetade, folk hade spännande yrkanden, jag gjorde inlägg i debatten och fick blackout från helvetet båda gångerna (skämdes så mycket), fick äntligen säga hej till Onna, jag tog av mig mina strumpbyxor ute på verandan i en nästan-striptease (skoja) och viktigast av allt, min dator blev fixad. Den flippade the fuck ur och en hel rad människor försökte fixa det. Till slut fick Christoffer "leka lite" och efter en halvtimme hade han löst problemet. Så lycklig jag blev!
 
På kvällen var det korvgrillning, eller vänta nej först hände ju rubriken! Eller nej, först slängdes folk i sjönn, men det är inte så spännande. Vi utskottade och rubriken sades av Emelie, till synes seriöst. Märkligt värre men hilarious. Nu är vi back on track, korvar hände. Jag umgicks med Annoushka och först Linus, men sen Rakel och Paulina. Linus och Christoffer spelade gitarr och sjöng och vi andra masserade varandra i en massa omgångar. Senare pendlade jag mellan att allsångssjunga vid ett piano, dricka varm choklad och diskutera morgondagens val och handstorlekar med en massa folk. Jättemysig kväll, var det!
 
Igår Var den stora händelsen styrelsevalet! Jag var så nervös att mina händer skakade och jag knappt kunde läsa punktskriftsvalsedlarna, men vet ni vad? Jag blev invald! Iiii! Jag är så glad, stolt och peppad på att göra detta! Jag, Christoffer och Linus firade valet med att gunga och dela på en burk fir-läsk. Ganska snart efter det åkte jag hem, med en märklig twist där vi fick åka taxi till Falköping. Så konstigt. Jag ska blogga om idag också men det får bli ikväll för nu måste jag gå! Surprise surprise.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0