Har ni fanta?

Ja jag vet, sämsta bloggerskan i stan jao. Men det är vår på ett udda år, vad trodde ni? It's a thing you guys it's a thing.
 
Men igår lämnade jag lägenheten för första gången den här veckan. Bra jobbat Emma. Jag gjorde detta för att caféskriva med Anna! Innan skrivandet pratade vi om subkulturer (det finns något som heter Health goth...alltså skärpning) och annat trams, men sen skrev vi och jag fick faktiskt ett helt rimligt flow. Jää jag skriver igen det känns bra! Det blev överraskningsfester och musikaler och allt sånt.
 
När vi skrivit klart tog vi oss till John Bull för after skriv. After skriv är ju den härligaste grejen you guys! Fast de hade slut på vitt vin. Hur är det ens möjligt? Detta resulterade i samtal om hur barer får sin alkohol egentligen och jag tänkte att de säkert åker till tyskland och köper billig sprit. Det var inte helt seriöst obs. Vi pratade om Annas dating Life, folk som inte kan skriva men ändå vill, våra respektive piller (alltså vi är så jobbiga med sånt och jag älskar det) och ungefär allt annat. Vi åt nästan-mat (nachos och vitlöksbröd) och fascinerades över alla superskånska män i lokalen. Rubriken sades av den allra manligaste, skånskaste mannen till bartendern. Han skulle ha sprit i den, men om man inte visste det var det typ det finaste och dummaste of all time. Så bra kväll!
 
Vet ni vad? Idag gick jag upp innan 09. jag sov normala mängder och inte typ 13 timmar! Wooohooo party! och snart ska jag simma, jäää! Lite peppad nu tydligen...ok...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0