I himlen är alla mary

Alltså herregud vilken spillra jag är idag. Skäms så jag vill dö över hur dåligt jag mår och därför känner jag behovet att berätta det. Typical Rävås.
 
Men igår var en (för) bra kväll! Vi superrepade och ylande och solon hände. Så himla kul och bra och precis lagom dåligt för att det ska kunna bli bättre! Loving it. Sen krånglade vi oss hem till Karin, vilket innebar att jag och hon satt hoptryckta i ett baksäte innehållandes hundbur. Härlig upplevelse, ändå. Vi satt i Karins enorma lägenhet, drack vin, åt snacks och pratade jättemycket. Vi lyssnade på musik och rubriken hände när vi lyssnade på u2 med mary j blige. Så nice tid! Många random utrop idag ja. Vi dansade runt och skriksjöng ballroom blits och skrattade. Exempel:
Jag: Men mamma, du känner ju någon som känner någon som känner Timbuktu!
mamma: Gör jag? Vad cool jag är!
 
Rimligt. Vi sjöng också "i fablernas värld" och diverse klas klettermus-sånger och jag och mamma tvingades säga ord vi inte kände oss bekväma med att säga. Vem kunde ana att min panik för ord kom från min mamma? Men vi sa båda ordet! Underbar kväll.
 
Det blev rätt sent och efter en märklig hemväg kom vi him och sov. Idag mådde jag som en jävla svamp eller något och förstörde allt, inklusive systers jättefina brunch. Förlåt Sara! Inte för att du läser men ändå. Men nu jävlar är det spelning, you guys! peppen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0