Kvällar är som musikaler: de bästa är oväntade

hej hej jag har jättemycket ångest men jag tänkte berätta om igår, för då hade jag systerkväll! Vi var här och grillade mackor i min smörgåsgrill, som jag verkligen borde använda oftare. Vi pratade om historia, feminism och annat vi ville tycka mycket om men inte visste riktigt vad vi tyckte. Det var svårt men ganska fantastiskt.
 
Sen satt vi i min soffa och youtubade loss. Vi hittade en underbar kanal, nemligen "unexpected musicals"! Så himla braaaa var det! Vi var typ i chock över vilken tur vi hade. Sen sjöng vi jättemånga låtar! Mest nostalgilåtar som vi brukade sjunga, men också otippade saker som my number one och min kärlek. Vi försökte stämma och våra stämm-games var omväxlande on och off Point. Till slut blev Syster trött och då lät det så här:
-Jag kan inga låååtar!
-Jo, kom igen.
-Neeej det är så svååårt! Fast...okej...jag vill lyssna på Rihanna!
-Vilken låt?
-Jag vet inte!
-Jag kan sjunga några för dig? Shine Bright like a Diamond...
-Nej!
-Hey mr dj...
-Jag vill lyssna på tusen och en natt!
...Hur det hände vet ingen. Men det var så himla kul! Sjunga, skratta, ha huvudbrytning (när man försöker trycka bort den andra med huvudet...det enda jag är bra på fysiskt i livet) och systra på alla sätt. Min syster är bäst ok. Idag har jag mest mått som en sopkvast, men snart ska jag repa...great...säger vi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0