let's raise a glass or two to all the things I've lost on you

Så det är mars. Jag fryser och det är mars och jag har haft en väldigt bra dag så jag ska inte låta rubriken och känslorna störa det. Jag ska berätta om min dag istället. På den hade jag först kbt, där jag var så speedad att jag knappt kunde tänka eller fokusera. Men jag kom på mina egna strategier, så det var ju ganska härligt ändå.
 
Sen åkte jag och Filippa till ikea! Ett riktigt äventyr! På tåget träffade vi den märkligaste tågvärden of all time som försökte skämta om hur svår Filippa var för mig att ta hand om.
-Har du inga andra kompisar?
-Nä.
-Nähä?
-En dum fråga förtjänar ett dumt svar.
han gick sen. Vi kom fram och hade en underbar tid! Jag fick titta på glas hur länge som helst (och känna mig som en vanlig människa!) och sen åt vi lunch. Vi slopade köttbullarna och ägnade oss istället åt "systerlig kycklingätning", som jag sa. Vi var kyckling-feminister. Vi satt där jättelänge och pratade om viktiga saker, framför allt vad vi låter folk göra med oss och vad vi gör för dem när vi är kära. Jag drack mängder av ikea-cola, som märkligt nog smakade vindruvor, och det var sjukt märkligt men Lovely. Vi tittade på lakan och jag köpte "dra-på-lakan" och påslakan med blixtlås. Bästa, ändå!
 
När jag kom hem handlade jag med pappa och upptäckte två bra saker. 1: jättebillig cola! 2: mina pajer har börjat säljas igen! Magi pågick. Nu ikväll har skoluppgift och läsning pågick, och jag ska sova. Ska upp tidigt imorgon. Hur vet ingen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0