this, this is the way, this is the way I wanna live

I'm going through chaaanges! Typ. Nä men rubriken syftar på 1) att jag sitter på min balkong, 2) att så många bra saker händer nu och 3) att vi igår firade Ia, som älskar E-Type mer än livet eller något. Så det fick bli så här.
 
Firet var ett överraskningsfir, så vi samlades alla utanför Ias hem. Det visade sig att hon var på väg hem från jobbet, så vi var alla lite lost. Men vi ringde på och Jonne öppnade. Han visste heller inget och blev helt i chock. Det var nästan synd om honom. Meeen sen kom Ia hem! Vi drack bubbel (2017 är ju bubblets år!) och jag pratade med Syster och Benjamin mest. Vi kom fram till att både han och jag älskar chips mer än vi älskar Sara. Hon blev lagom stött.
 
Sen tog vi oss till glorias (som tydligen är där jag hänger nu) där vi åt hamburgare och pratade. jag pratade mycket med en av Ias kompisar om Lund, Nässjö och allt möjligt annat. Ia fick fina presenter, alla sjöng en värmlandsvisa (utom jag pga text är svårt (haha så dumt det lät!)) och stämningen var bra. Servitören var underhållande, folk pratade om sport, ia fick en fölsedagsdessert och hämnades sen på oss genom att betala hela kalaset. Vi skulle ju bjuda henne, var det tänkt! Hon kände sig dock nöjd med det, så vi lät henne hållas. Sen åkte vi hem och jag somnade ungefär direkt vill jag minnas.
 
Idag har jag vaknat från dramatiska mardrömmar om medlemsforum, tänder som föll ut och annat hemskt och har mest chillat och föerberett lite inför kvällen. Balkongsolen är tillbaka, allt är bra. Förutom att boendestödet i den här komunen är skit och mög tydligen men nu ska vi inte vara negativa. hejdå, ses säkert imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0