mama, we all go to hell

Matilda: Jag är lite osäker på vem du är (är det the original Tilda? Isf oväntat kommentar...om inte, välkommen nya människa!) men Kulla-Gulla är livet, så du borde läsa om dem genast! Hör av dig med dina tankar under tiden, det blir kul!
 
Nu är det halloween, motherfuckers. Så jag hade en spoooky låt i rubriken. Lyssna på den om ni känner er icke-spookade. Nä, men vem fan bryr sig ens om halloween to be honest? Inte jag i alla fall. Vad jag bryr mig om är att den här veckan får jag äntligen ha lektioner! Igår var jag oväntat yolo och råkade åka hemifrån utan min telefon. Det ska jag aldrig göra om, for the record. Vi hade lektioner om estetiska val och om vår reflektionstext vi ska skriva. Det är det roligaste i hela världen så ni vet! Man får prata om sitt skrivande och skriva om sitt skrivande och grotta ner oss i våra processer och känslor! Det är ju för fan drömmen!
 
Fast det finns en sak i hela världen som är bättre: att träffa min klass! Det är verkligen att komma hem! Alla fina röster och skratt och hur accepterade de är när jag är en pågående storm. Vilket jag var igår, verkligen. Jag pågick delux. Vi åt lunch och pratade om Italien, hur man översätter "kinky enough" till svenska, äpplen (tydligen, missade det samtalet) och en massa annat. Vi fick testa att skriva om ett hittepå-estetiskt val och den uppgiften kommer nog senare idag. Så kul liv!
 
När jag kom hem hade jag ett seriöst samtal med Hannah om livsmål, energi och att ändra sina tankemönster. Det var ganska jobbigt för oss båda, men viktigt (hoppas jag). Sen kom mamma och vi styrde upp i lägenheten (den var kaos) och berättade om våra helger. jag har saknat mamma faktiskt! Men nu börjar snart nästa skoldag, så jag ska förbereda mig och sånt.

Kommentarer
Postat av: Matilda eller The original Tilda

100% original! Skall omedelbart (eller ok, senare) leta fram mina böcker om kulla-gulla. Om jag orkar. Hehe

2017-10-31 @ 11:53:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0