ost, svamp och annat som ska dö

Shass: Bästa för mig också! Du var en bra äventyrare! Aw, har jag ett särskilt skratt ens? Hade ingen aning, men tack <3 glömmer aldrig alla som ska dö, som du ser i rubriken!
 
Ja, nu ska jag äntligen blogga om Holland. Och efter mitt förra inlägg kom, som jag sa, Shass! Först fick vi tid att prata av oss i lägenheten medan de andra tittade på saker ute. Vi superfikade på holländska kakor och pratade om olika gemensama bekanta, alla som skulle dö (äntligen någon som är lika arg som jag!) och en massa annat. Vi klickade bättre än vi någonsin kunnat ana, alltså verkligen! Familjen återvände och vi gick ut på stan för att äta lunch. Vi hittade en ganska dålig restaurang där jag åt ankbröstsallad (anka<3) och alla (mest shass) mobbade mig för att jag inte gillar ost och svamp. Men förlåååt då!
 
Vi gick runt i stan och tittade på grejer (vad är högst oklart) och sen ville vi äta ännu mer, så vi åt scones till eftermiddagsfika. De hade inte riktig clotted Cream som vi trodde, utan bara vanlig grädde, men det var gott ändå! Shass var drottningen av holländska och vi hade en bra fikastund. Efter te-inköp och annat sånt åkte Shass hem och vi gick till lägenheten för före-middags-sovning. det är viktigt.
 
Vi åt middag runt hörnan (allt ligger runt hörnan) och pratade om reseminnen från förr, åt goda pommes och körde iväg Syster så vi kunde prata om hennes överraskning. alltså, när jag skulle skriva överraskning skrev jag "ögonspråk". wtf is ögonspråk? Aaanyway...efter middagen var det prioriterat att spela biljard på systers stammisställe, så det gjorde vi. Eller inte jag då. Jag satt mest och sjöng med i låtarna som spelades (Money on my mind var en favorit), hejade på alla, drack rom & cola och var i bästa flowet. Vem behöver biljard då ens? Nä just det. Sen gick vi hem och sov, till och med Syster sov över hos oss.
 
I söndags åt vi frukost och allt sånt och sen tog vi stan med storm igen. Vad gjorde vi på söndag förmiddag? Vi typ tittade på marknader? nej just det, skoja, vi var hos syster i hennes korridor! och där gav vi henne överraskningen, nemligen vår klassiska halloween-chokladpudding! Så himla mysigt, speciellt med systers apelsinte. <3 sen däremot tittade vi på marknader! Och åt lunch på oliver, som tydligen är det coolaste stället ever. De hade banan-öl och jag provade inte! varför gjorde jag inte det? för jag drack odaste vinet, just det. och åt en jättegod macka! pappas macka var dock ännu godare, för den hade Amazing ägg. Det var nästan dödsframkallande gott. Och då var det ändå bara halva lunchen, för vi var ju tvungna att äta pommes på en pommeria! So we did. I regnet. but still!
 
Vi släpade oss till flygplatsen, var jättesura allihop och väntade hur länge som helst innan vi fick åka hem. Till min säng och mitt hem och min katt som kom hem igår! Fast nu åker jag iväg, på ett tåg mot Stockholm. ikväll är jag dock hemma igen. om sex minuter ska jag ha möte. då blir säkert tågfolket jätteglada på mig. men nu slutar jag!

Kommentarer
Postat av: Shass

Och jag sitter helt oskyldigt i väntrummet hos farbror ögondoktorn och så står det ÖGONSPRÅK här och självklart får det mig att skratta. Förmodligen kommer de skicka mig till psykakuten istället ;)

2017-10-24 @ 13:09:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0