things didn't work out in this life, but some day

Hej från tåget!
Jag och lilla sitter på tåget och passerade just Norrköping. snart ska vi äta lunch. bra tid att göra det, tycker jag...
 
Men igår var en Amazing dag! Efter min snabbbloggning åkte jag till malmö och träffade filippa, igen. Vi gick i secondhand-affärer och kollade på glas, koppar, mamma-kannor och bebbe-kannor och golftroll (golftroll! ett troll med golfklubba!"). Vi drev runt i stan och plötsligt såg vi ett Amazing café med innergård och allt! Och där åt jag...håll i er...kladdkaka med dumlemousse och Toblerone! Sååå goooott. Den var typ halvbakad, om ens det, så det var verkligen kaksmet med Dumle. Magi. Vi gick i andra affärer, agerade gustav och adolf när vi gick på deras torg (?) och irrade runt på bussar innan vi kom tillbaka till folkets park.
 
Där mötte jag Anna H! Vi gick till moriskan för aw och det var jättefint. Vi blålade för allt och pratade om band till gammelmormrar, eventuella graviditeter, ordkonst och en massa annat. Vi gick vidare till grand (de trapporna är livsfarliga så alla vet) och väntade på Annas homie och min färdtjänst, men det är ju mysigt där så. Jag ramlade hem (tre glas vin på tom mage, nej) och fick mat och lite Nashville innan jag fick sova. För idag åkte jag 07:17 från lund. nej. men nu ska jag knacka på lilla och kräva lunchsällskap!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0