this town ain't yours, this town ain't mine

Hej ni vet ni var jag är? Jag är i Holland! jag ligger i en säng i Utrecht, i lägenheten vi bor i när vi hälsar på syster. Så lite är det väl hennes Town, kanske. Hon bara spatserar runt och kan alla gator i can not cope.
 
vi åkte hit igår och flygresan var väl ganska uneventful, förutom att flygplatsen hatade oss och att jag fick frispel över hur moln funkar egentligen. hur kan flygplan åka rakt genom moln? det borde ju typ...stänka? förstår ingenting. men vi kom fram och mötte sara och sen åt vi grekiskt. de hade eminent tsatsiki och god annan mat och vi pratade och bondade och hade en bra tid. Sen gick vi runt lite, tittade på konstverk (ett plonkade så man kände sig som om man var i harry potter) och drack te/vin på ett ställe där vi pratade om kanibalism, bebisar som dog och annat muntert. sen återvände vi hit och sov, fast det var för kallt för att sova egentligen. jävla kall-land.
 
nu är det lördag (no shit) och vi har ätit frukost under mycket rabalder. men nu om bara några minuter kommer shass! den ni! om typ...tre minuter? är något nervös ja. hej till henne sen när hon kommer hem och läser detta! hoppas vi "hade" trevligt idag. hejdå blogg.

Kommentarer
Postat av: Shass

På riktigt bästa lördagen på evigheter! Tack för att jag fick följa med på äventyr med familjen Rävås. Ditt skratt <3 Och glöm inte bort alla som ska dö! Döden dö!

2017-10-21 @ 18:20:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0