And right there where we stood was holy ground

Hej hej, nu blir detta mitt sista blogginlägg från utlandet. Någonsin! Skoja, jag kommer definitivt skriva i fler länder. nu sprang Shass rakt in i mig och Ingmar! Det gjorde ont faktiskt! men hon är förlåten.
 
Vi åkte som sagt och åt glass igår när jag slutat blogga. Och facebook hade rätt, det var supersoligt! Vi köpte märklig glass (eller ja det var mest jag) med ett stort berg av grädde på. Och när vi hade ätit glassen såg Sylvia vårrullar, så vi åt det efter. ...det kan man ju också göra, antar jag. Vi pratade diverse språk i oerhörd förvirring (mest förvirring från mig) och sen lämnade vi solen och åkte hem igen. Väl hemma...gjorde vi något? Vad gjorde vi? Bakade chokladbollar, gjorde vi! Jag rev sönder en påse havregryn, vilket ju kan ha varit det dummaste jag någonsin gjort i hela mitt lilla liv (nä), men det gick bra till slut ändå. Vi rullade dem i kokos och Hagelslag (chokladströsselmojset) och sen berättade jag allehanda sagor från mitt liv. Mycket drama har jag haft. Och sen skulle vi beställa en hollänsk delikatess: Snacks! Man köper pommes och sås och sen massa friterade smågrejer. Jag köpte friterade nudlar (!) och någon kycklinggrej. Det var en stor upplevelse, måste jag säga. Allt var gott, ostsnacks stals (dock varken från eller av mig) och just det, innan maten fick jag en presang! Det var en spargris-katt som Shass hade dekorerat med lila och vita ränder. En lila katt! Hon heter såklart Cutlery och jag älskar henne. måste komma ihåg att packa ner henne nu, för snart ska jag åka. På kvällen åt vi a våra bollar och upptäckte att det finns en app för att läsa e-böcker när man är blind! Magi pågååår!
 
Idag har vi mest druckit te och pratat och hatat bokbeskrivningar och haft ett bra liv. och nu ska jag packa och sen ska jag till flygplatsen och flyga själv i utriket. Hjälp :(

Kommentarer
Postat av: Shass

Appgasm!

2018-04-18 @ 14:49:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0