Du är inte feminist, du är bara hungrig

Haj haj, här ligger jag i sängen som "vanligt". Fast tekniskt sett har jag varit sov-redo hela dagen, för jag misstog ett nattlinne för en t-shirt. Lyckligtvis har bara mina föräldrar samt personalen på city gross sett det, så det gör absolut ingenting.
 
men igår...var jag i skolan, just det. Vi pratade om våra reflektionstexter och när läraren frågade om jag kände mig färdig skrattade jag bara. Eh, så att säga, nej. Men det kommer jag bli! Och det kommer bli kul! Och efter skolan...träffade jag Filippa! Hon är tillbakaaaa! Vi sågs i Malmö och åt middag på texas longhorn. Där fick vi cola i fakking hinkar och vi pratade om vad som hänt sen sist, till exempel bokskriv och förlovningar. Vi är coola af. Och efter maten gick vi till nöjesteatern och där skulle vi se Elinor Svensson! Iiiii! Först gick några bonuskomiker upp och vi skrattade väldigt mycket åt ankor med tröja och väldigt obehagliga skämt. Och efter lite paus-vin kom Elinor och körde sin föreställning. Och jag älskar henne. Rubriken är såklart från henne och hon sjöng och skämtade och var jättesöt i största allmänhet. Jag har inte jättemycket att säga om det, tror jag, förutom att det var en härlig tid.
 
Idag har jag mest chillat hemma. I nattlinne, tydligen. Men jag har handlat en massa mat och lagat soppa! Soppan blev god och jag och pappa tittade på hittlåtens historia och livet var väl bra i största allmänhet. Men nu måste jag sova för jag ska tydligen gå i skolan jättemycket imorgon? Ursäkta men hur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0