even angels have their wicked skemes, and you take that to new extremes

Hej från sooolen! Vänta, mitt ansikte är inte i sol. Ska fixa det. Så! Nu kan jag knappt titta men det behövs ju ändå inte. Jag och Jossan har the time of our lives, särskilt hon för hon kan sitta på bordet och titta ut. Utanför springer folk omkring och spelar boll och jag hörde precis en stockholmsk lady fråga sitt barn "har du adhd eller va ere med dig?" tror i alla fall hon frågade barnet. Det är ju...också att sätt att hantera möjlig psykisk ohälsa?
 
hursomhelst, ni bryr er ej om mitt soliga liv. Och nu, precis när jag skulle börja berätta om min gårdag kom min mat! Jag trodde inte att den skulle komma förrän om typ 40 minuter. Kan väl iofs vara för att det är mitt på jävla eftermiddagen och ingen rimlig person köper pizza nu. Så jag ska kolla om den är god och sen återkomma till er! (lol emma bara ta bort allt det här?)
 
...så! En pizza senare är jag tillbaka. Solen skiner än och jag ska berätta om min gårdag. Den var, in true 2018 fashion, riktigt bra! Jag åkte med familjen (inklusive en hemvändarsyster och en Benjamin) till malmö för att se David Batra. När jag kom in i bilen ropade Syster "men Emma, du har ju en fin blus på dig! Hur vågar du?" Detta sågs som en komplimang av henne. Det är väl...inte så komplimanger funkar? Men det är okej, för direkt efter det fick jag en presang! Det var et räv-halsband! Så nu har jag två halsband på mig och båda är från syster. Yay! Benjamin förbättrade också hennes skämt:
Hon: Var somer man sämst?
Han: Under vattnet.
Det är ju sant! Men ja, sen kom vi fram och föreställningen tog sin början. Det var riktigt bra! Eller som syster sa: "mycket bra, men inte jättebra." Lite lagom bra. Jag och hon skrattade ikapp (vi skrattar väldigt lika så det blir en grej), "kenet från Jönköping" blev en favorit (för mig) och generellt tyckte jag att han skötte sig bra, David. Märks att han har mer rutin än de flesta jag ser köra standup.
 
Efter att David var klar gick vi till "lemon grass", där de andra skulle äta. Vi drack cava (<3) ur sjukt märkliga glas och pratade lite om showen och så, men sen var jag tvungen att gå därifrån. Jag skulle nämligen träffa Lilla och hennes föräldrar och fira hennes fölsedaaaag! Som är idaaaag! Vi åt på pinchos, vilket var hur nice som helst! Lilla lärde sig appen (jag gör det nästa gång...jag ska seriöst lära mig appar jag lovar ok) (jag använder just nu spotify på min telefon, moha!) och vi drack godis-drinkar. Haha, nu kom lilla upp i min lista! Så nu ekar du över mellanvångsvägen och ner till grillfesten, så du vet. Kommer det här inlägget någonsin att ta slut? Ingen vet. Nej, för nu kommer min stämma! Måste fokusera på den. Hursomhelst, när godisdrinkarna var uppdruckna köpte vi mat samt sangria. Jag åt panerad kyckling med aioli (så gooottt), mini-plankstek med pommes duchesse (<3) och vårrullar. Hade nog kunnat ta en grej till, så här i efterhand. Jag, Lilla och Nettan drack sangria och rödvin om vartannat och skålade och skrattade, medans jag bråkade oavbrutet med lillas pappa (det får man göra i familjer). Vi åt goooda efterrätter (chokladfondant med salt-caramel!) och drack fler goda drinkar och sen åkte jag och Lilla till Lund. Bästa systerfölsedagsmiddagen! Det kan jag säga, för min "riktiga" syster och jag har ju alltid haft samma, så de räknas inte. Väl hemma hos mig drack vi upp hennes presang-bubbel (vi lyckades öppna yay), lyssnade på musik, analyserade den (visste ni till exempel att restless med within temptation har en jätteojämn taktart? Nu vet ni!) och hade en mysig tid.
 
Idag har vi haft mer av det. Frukost har pågått och kramar har pågått och sen har spelande pågått. Jag har varit slavdrivare i vanlig ordning. Det är jag värd! Och nu har jag, som ni såg, ätit pizza. Bästa beslutet, jao. Men nu, nu tar det här inlägget slut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0