Hon kallades för Cataleya, colombiana

Haj haj, här ligger jag i min säng i Bryssel igen efter världens ungefär längsta dag. Den började imorse (för det gör ju inte alla dagar) med frukostbuffé och sen shopping på primark! Det var världens minsta primark, men ändå lyckades jag köpa ett nattlinne (som jag har på mig exakt nu), två koftor, en blus, en märklig nästanblus samt två tshirts och två linnen som mamma köpte till mig utan min vetskap. Bra shoppningdag jao. Vi fikade på ett av de få caféer den här stan har att erbjuda och sen gick vi i diverse affärer. Te, choklad, olja och allt möjligt sånt pågick. Förstår inte hypen med olja, måste jag säga.
 
Sen åt vi lunch på ett random ställe och jag åt en ganska deppig fish and chips. Nästa anhalt var chokladmuseet och där fick vi se en cool genomgång av hur man gör praliner, lära oss om chokladens historia och smakade en massa choklad. Vi åt en våffla med nutella och banan (det var så goootttt) och sen gick vi på ett annat museum, om tecknade serier. Jag och Syster gick runt och läste seriestrippar på franska (med väldigt kul syntolkning) och vi tog bilder vid Tintin. Sen hände öl i icke-solen, vila på hotellet, pizza nära hotellet, brutal jävla mögpucke-ångest (värsta på länge tror jag) och häng på rummet igen. Jag bloggar väldigt bra om den här dagen känner jag. Men jag är trött och vill sova jättelänge. Helst i ungefär tre år. Men jag kan till exempel nämna att jag har benämnts som "en handikappad som behöver lite uppmuntran" ("men jag sa ju att du inte var det, tolka inte så mycket!") och att det här med bettskena inte är en härlig upplevelse whatsoever. Men jag får väl vänja mig.

Kommentarer
Postat av: Shass

Jag sade ju att nutella-bananvåfflorna var deliciösa! Eller så var det någon annan jag sade det till men jag TÄNKTE det definitivt i alla fall!

Imorgon är du här, hjälp! <3

2018-04-15 @ 00:28:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0