Jag gör ett misstag och jag gör det med flit

Jag gjorde precis ett misstag, för jag sa fel harry potter-bok. Det får man aldrig göra! Det var inte med flit dock. Mennn alltså ja, det har pågått en jävla massa Life. Igår blev jag ju hetsad till att duscha, och när det väl hade hänt åkte vi (jag, Lilla, Onna och Hannah) till Farsta. Vi åt på burger king, Hannah klipte sig och sen åkte vi in till stan för att gå på pride-seminarier! Först gick vi på ett pass om sexualundervisning, vilket var kul och sånt och vi lärde oss att "nästan alla, oavsett könsidentitet, har en röv". Då vet vi det? Sen såg vi ett pass om hbtq och funkis, vilket väl inte var mitt bästa pass av många anledningar, men sjukt bra att det finns och allt sånt. Vårt sista pass handlade om bisexualitet, vilket gav mig en massa ångestkänslor, men jajajaaaa. Onna håller i detta nu på att skriva ett arbetsprov. Hoppppas hon får jobbet. Anyway...
 
Vi gick till subway och åt middag (det var fan himlen på jorden pga svalt) och sen inledde vi kvällen. Vi skulle ju gå på flatfest/tjejfest! Vi förfestade hos onna ("regeln är att inte dricka i mitt hem, men jag gör ett undantag") och hon var dj och köade låtar till oss. Vi sjöng högt, drack vin, dansade och hade ett bra litet Life. Och sen åkte vi iväg! Det var en så jääävla konstig kväll, men så bra ändå. Jag kan spoila redan nu att det inte blev någon fest, för kön var enorm. Men annat hände! Jag ramlade i en trappa och fick en panikatack, vi sjöng väldigt mycket, vi tog en cigg i gulmarsplan (inte jag obs), vi klängde mycket på varandra, alla vinglade runt, vi kom fram till stället, det var äckelmycket kö, vi tog en taxi hem igen (tunnelbanan hade slutat gå) och sen hängde vi på uteplatsen där jag låg på marken och sjöng majas alfabet-sånger med Lilla. Det var en märklig jävla kväll och natt, så mycket kan man ju säga.
 
Idag har vi varit...ganska slitna. Vi har ätit mer snabbmat (starkt jobbat), hängt hos Hannah, kramat på bebbarna, fått goood sallad, tindrat och varit små trötta högar. Och nu är vi tillbaka hos Onna och ska sova vår sista natt här. Jag längtar hem såååå myckeeeet. Till mitt hem och min säng och min jossa. :( men nu ska vi sooova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0