Jag dödade inte honom, jag neutraliserade honom bara

Haj från mitt och Onnas musikhjälpshäng! Fast det är ett dåligt häng för vi kan inte vara vid buren särskilt mycket alls och det...vill vi. Vad är det för poäng att skaffa en massa homies om inga av dem vill stå vid en glasbur i vinterkyla och titta på när radio sänds? Vavava?
 
Men vi har det rätt mysigt ändå. Igår var vi himma och åt mat, försökte mysa med haddock (han var mest bitig) och lyssnade på bra musik, och sen mh-lyssnade vi massor. Rubriken kom till när ekot sa att en man hade blivit "neutraliserad" när de clearly menade dödad. Det är ju också ett fint sätt att säga det på, liksom. Vi lyssnade halva natten och det var jättemysigt, fast vi sov för lite. Till exempel kom boelspexarna och sjöng amazing luciasånger! Båda jättesnygga stämmor och svinroliga texter, typ "han vattnade sina fålar fem, så de blev jätteblöta". Alla har ju tänkt det, men ingen har sagt det. Igår var det dessutom rock power hour, eller...alltså. De sa att det var det. Men de ansträngde sig nästan för att låta bli att spela musik. 0 dubbellåtar och pladder hur länge som helst! Not cool.
 
Idag har jag gått fram och tillbaka till hemköp och nu är jag rätt säker på att jag kan gå dit själv! Sen har vi legat i våra sängar och lyssnat, framför allt på p3 nyheter som fan har spårat ur. "Tjejer med självskadebeteende och...sånt", "allt fler snubbar i sverige steriliserar sig" vad fan ska det betyda? Vad går ni på, nyheterna? Liksom...och sånt? För det är ju inte en känslig grej, detta med självskadebeteende. Inte alls. Nu försöker vi mest hitta folk att burhänga med och chillar, typ så. Så nu vet ni var ni har mig, det är ju viktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0