lever livet som jag bara hade ett

Hej och hå från en trött, hungrig och sliten lite emmaperson. Vill bara sova. Men jag ska väl berätta om saker som händer. It's what I do i den här oerhört ointressanta bloggen. Och igår åkte jag till af-borgen under mycket förvirring och repade nightwish. Det var en jävla massa teknikstrul (alternativt så var folk divor, hmmmm), men det gick rätt bra ändå och sen blev jag upphämtad av Skogis! Det är Ellinor alltså. Hon hade suttit och lyssnat och känt sig cool för att hon "är med sångerskan". Rimligt.
 
Vi åkte hem till mig under en lång konversation om ätstörningar och matångest. Det var så fint och viktigt, vi har så olika ångestar men vi förstår dem. Vi fixade mat, ironiskt nog, och åt den medans vi fortsatte prata om just matångest. Stabilt yo. Sen drack vi mycket vin och förberedde inför vår flatfest! Nittonde januari, lock that shit down alla måste komma. Alla som får, alltså. Vi la till en massssa låtar i spellistan till festen och därför lyssnade vi på så jävla mycket bra musik: la roux, amy winehouse, janelle monae, the sounds och en massa annat. Vi råkade hela tiden lägga in låtar som hade män i sig och fick ta bort dem, så det blev mycket "men det är ju en maaaan!". Vi skrev tweets utan att twittra, hyllade saker som händer i trapphus och skapae ett event till festen! Iiiii! Hon sov över, vilket var jättemysigt, så vi var uppe till typ två.
 
Idag vaknade vi sent, hon åkte till sin skola och jag chillade. Förutom då när det ringde på dörren, jag öppnade i nattlinne och det var lss som skulle ha en uppföljning hos mig idag. ...woops. Men det hände och jag klädde på mig och det löste sig. Sen sov jag dock lite mer. Jäää. Vill bara sova mer men jag hinner inte. Det suger. Kan jag få sova hela dagarna, tack?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0