Vill ha svart vill ha vitt vill ha alla färger

Fyyyyy faaaannnn vad sliten jag är. Snälla Emma ta hand om dig själv varför gör du bara destruktiva saker. Seriöst det här kommer sluta jävligt dåligt yall.
 
Men! Jag hittade en klänning igår! En röd lång sak i bliserat (heter det så?) tyg som swishar massor. Älskar dennnn! Så den köptes och sen chillade jag himma och åt lite mat innan jag åkte till malmö för att hänga med lilla och Sam. Två sams på samma dag, sjukt life. När jag kom fram lagade de pasta, vi lyssnade på jazz och sen partymusik (älskar hur Sam först sjöng med i jazzen och sen kunde hela texten till jason derulo), åt skumtomtar och pratade. Grisskratt hände, dans hände, vi pratade om olika crushes, sjöng stämmor och hade det mysigt. Och sen blev klockan jättesent helt plötsligt? Hur hände det? Jag kom hem, deckade och vaknade...
 
...till insikten att jag borde vara på af-borgen typ nyss. Så bakis och utan mat kastade jag mig iväg, sprang upp på scen i mellanspelet och sjöng fast jag höll på att svimma. Alltså verkligen jag mådde skit. Men sen fick jag åka hem, äta asian express och vila, och nu måste jag duscha. konserter ska hända. vi får se hur det går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0