Like a flower leaning towards the sun

Shass: <3
 
Hej och hå, det är snö och grejer. Det är tydligen viktigt i min bok att skriva om väder, så jag gör det nu även på bloggen. Snööö pågår. mormor säger att jag inte borde gå ut, men det tänker jag göra. Yolo ändå.
 
Men innan jag går ut ska jag berätta om min gårdag. Då lunchade jag med mamma! Vi gick till mejeriet (det var kallt) och där åt jag laxpasta. Den var oerhört citronig, men det var penne, så det gör inget. Vi smidde lite helgplaner och pratade och hade en bra tid, basically. Sen har jag varit inne. Som tur var. Jag har haft sagostund med team Osby där jag berättade gamla sagor om cancer (så sjukt att alla inte har hört den sagan!) och nyare sagor om konflikter, och Annoushka berättade sagor om ytterst märkliga anställningsintervjuer. Jag älskar att prata med dem och catcha up om alla sjuka grejer som händer oss. Sen hade jag i princip tänkt sova, men det slutade med att jag och Shass dm:ade till halv två. Hon läste min bok (!) och vi pratade om den, riktigt läskiga låtar, sexleksaker, skelett i garderoben, matångest och ungefär allt annat som går att prata om. "Du är ett av mina bästa samtal. Pågående sådant." är också bland det finaste någon har sagt till mig i hela mitt långa liv. Okej så långt är ju inte mitt liv. Och nu går faktiskt min buss om 21 minuter! Eller...det får vi se om den gör, i detta kaos. Ingen vet.

priset vi betalat för att klassas som elit

Alltså...blä. Vill bara gråta pga d r a m a. Ska inte berätta nåt i bloggen, mest för att det är tråkigt för alla, men vad ledsen jag blir. Förstår på riktigt inte folks konflikthantering. Vill inte folk lösa konflikter? är inte alltid målet? Det trodde jag i alla fall...
 
Men ja det har hänt en massa mojs. Igår var jag och mamma hos Karin på bandfika! Vi åt mammas märkliga med goda kakor och pratade om allt som hänt sen sist och vad vi ska göra med jane bond. Vi söker gitarrist och keyboardist nu! Fest och kalas! Och sååå mysigt att träffa karin igen! Och sen åkte jag him och åt soppa och umgicks. Det var chill och bra och jag älskar att vara där. Trots dramat då. Eller alltså vänta, mina föräldrar har inte med dramat att göra. Det bara hände när jag var där.
 
Idag har jag bara skräpat runt hemma. Tvättat, ätit och pratat med Hannah om att skriva böcker, hur man undviker terapi-köer, att hon är en bra mamma och sånt. Hon är fan bäst for the record. I need her in my Life. Jag har också dm:at med shass, som jag också behöver i mitt liv, för hon är l i v e t. Sån fucking vän-tur jag har, ändå. Eller vän-skicklighet? Kanske en kombination. Så ja, det är det som har hänt. Livet pågår i sakta, iskallt mak.

but if you wanna come back it's all right, it's all right

Shass: Ja, det behövs mer bubbelplast! Ser fram emot ditt återkommande!
 
Nejmen hej! Det har visst blitt söndag och jag sitter och latar mig medans pappa borrar i väggen. han sätter fasst min nya fina mikro-hylla! Vi lyssnar på indie-musik och jag ropade precis att vi har sett rubriklåten live. Det kommer han inte ihåg, men det är rätt rimligt för det var ingen anmärkningsvärd spelning. Jag minns bara att jag mådde väldigt dåligt (mensvärk) och att låten i fråga var himla catchy. Det är the vaxines, om någon händelsevis undrar, och vi såg de på Reading festival 2012. sen såg vi Florence. Fint skare va.
 
Men jaha jaha, igår åkte jag till Marie! Där skulle myskväll pågå och hon bakade kladdmuffins när jag kom. Eller förlåt, hon bagade. Och efter en liten stund kom Lilla! Som jag hade supersaknat under de två långa veckor vi varit ifrån varandra. "När ska ni bli tillsammans?" frågade marie. Det...ska vi inte. Incest ju! Vi lyssnade på tändsticksask 20 (som vi numera kallar dem) och de pratade mycket om mollsubdominanter (inte bandet alltså utan Marie och lilla) och sen kom Karl! Och jag fick mat! Dessa saker hade inte med varandra att göra. Myskvällen började med cola och bubbel och muffinsar (som mest såg ut som missfoster men var väldigt goda), och vi sjöng väldigt mycket. Jag höll mig till melodin, som tur är, och de andra sjöng stämmor. Vargsången, gabriella, vattenhämtarsången från jungelboken (!) och vandraren var några av höjdpunkterna, samt otaliga improvicerade verk. Jag och Marie sjöng våra klassiska sånger om prostitution och jeans, Marie blev rapparen "Dirty sue" (hennes debutsingel hette skills...för hon hade inga) och en sång om Monica kom till. När vi lugnat ner oss lite pratade vi om jobb och annat ångestigt, skrattade väldigt mycket och sen försökte vi åka hem. Jag klarade det med bravur, men lilla fick vänta i mer än en timme på sin taxi mitt i natten. Stackars henne tycker jag! Men vet ni? Nu har jag en fiiin hylla och ett mini-skåp och andra fina skåp! Mitt kök är fan drömmen just nu om någon undrar. Med det sagt, hejdå.

Vi har många kandidater, men betydligt färre servetter

Hej bloggfolk!
Nu är det lördag, in case you couldn't tell, och jag mår superbra av ingen speciell anledning. Livet är bara chill och cosy i största allmänhet. och igår hälsade jag på team Osby! Det var läääänge sen! Jag blev exceptionellt illamående i taxin, men det lugnade sig och vi åt middag. Annoushka hade försökt skriva en punktmeny till mig, men den hade aldrig kommit fram. Där hade hon skrivit maten jättefint med franska namn och allt sånt! Vi skulle äta "glass petite" till efterrätt, så himla rimligt. Men middag åts och allehanda sagor berättades om lejon, kryddor och allt möjligt. Rubriken sades av Robert och kom till när jag tog ett mycket konstigt beslut. mer om det i framtiden eventuellt.
 
Sen tittade vi på på spåret. Jag och Annoushka var konstiga som fan, men Robert kunde alla frågor så det löste sig. Fast mamma och pappa fick fler poäng, det är sämst av oss! Sen blev kvällen väldigt underhållande, för Annoushka...tittade djupt i vinflaskan. Hon hävdar att detta inte är sant, men det är det. Hon hade väldigt svårt att räkna till fyra, ville väldigt gärna förja mig till taxin och var oerhört underhållande. Jag råkade också börja prata om auror. Det är...lite oklart varför det kom upp. Men det var en väldigt bra kväll och jag kom hem och hade nycklar med mig och allt! Duktiga jag!
 
Idag har jag sovit jääättelänge. Men mamma och pappa kom hit och satte in skåp! Snaaart är köket klart, you guys! Bara lite hyllor och lister och sånt kvar.  Just nu ligger hyllplanen i min soffa. Där ligger de ju bra. Jag fick även då biltema-lunch och ny bubbelplast! Detta är en shoutout till shass om hon läser, att jag faktiskt fixade ny som jag sa att jag skulle. Men läs inte bloggen, läs min bok istället! Ja, hon har fått min bok. Det var dags efter allt teasande, tyckte jag. Som har en titel har jag sagt det? Det har den, i alla fall. Är mycket glad över detta, och nu ska jag gå hejdå blogg.

I overthink your punctuation use

Vilket bra litet liv jag har. I livet har jag skrivit med mina Annor i olika omgångar. Igår var det med Anna N på bibblis. Solen sken som fan och gjorde oss varma (det var jättekallt men solen värmde oss genom fönstret) och vi pratade och skrev och åt chokladbollar. Det är preciiis som livet ska va! Och jag köpte subway som jag åt hemma och sen hade jag en lugn kväll för mig själv.
 
Idag var det Anna H som skrev med maj. Jag skrev klart en viktig scen och skickade version 2 av boken till Carola (!) och sen åt vi pizza. Då pratade vi om par-mentalitet, våra vänner och en av våra klassisar som är ytterst märklig men intressant. Och nu är jag här, och ska om några minuter oräffa ännu en Anna. Samt en Robert men det är inte lika symetriskt. För övrigt har jag idag insett att jag är ett psycho. Jag finner nemligen mycket njutning i att tänka på min gymnasiecrush och sen inse hur rädd han skulle bli om han visste att jag tänkte på honom. Det ska han fan ha, tycker jag. Han förtjänar allt obehag jag telepatiskt kan ge honom. Men nu måste jag gå så detta fick bli kort!

Alla vet att det är vackert i Paris

God morgon! Nej just det, det är inte morgon längre. Sooorry. God förmiddag, då. Snart ska jag gå och skriva, men först ska jag blogga om mitt lilla liv I suppose.
 
Igår var jag hos psykologen. Där lyssnade vi på Florence, jag bytte personlighet väldigt drastiskt (yeah, that really happened) och sen pratade vi om varför jag hatar kroppsligheter. Det borde alla göra tycker jag. Och just det, jag måste berätta att min mormor har köpt en lägenhet! Idag skriver hon kontrakt! Hon kommer bo sjukt centralt och bara ha en Amazing tid! Jag är så himla glad för hennes skull! Jag kom på det nu eftersom hon körde mig till och från psykis som vanligt. Men ni bör alla vara supertaggade för henne.
 
Sen åkte jag till Dalby och träffade Anna N! Vi hade inte träffats på hundra år och hundra år och ännu fler hundra år. Och jag fick träffa hennes nya lägenhet! Det här är tydligen lägenhetsinlägget. Vi stängde in oss i "kreativa rummet" där vi öppnade bubblet och spelade in ett poddavsnitt. Som vanligt vet jag inte om det var något att hurra för, men förhoppningsvis var det det. Vi pratade on massa efter det och plötsligt var klockan 10 och vi hade inte ätit. Så vi gick ut i köket och lagade pasta och sojfärssås och lyssnade på melodrama. Och drack sammetsvin! Det är på riktigt sammet på flaskan. Sååå dröööömigt! Och gott! Vi åt vår senkvällspasta och pratade om Annas största fylla och döpte hennes surfplatta till Julius. Hennes pojkvän döpte även sin till Örjan, bara sådär. Det var hur mysigt som helst och jag kan glatt meddela att den nya lägenheten har myyycket bättre energier än den förra! Och nu ska jag snart skriva klart den här jävla boken, heja Emma eller något! Just det, rubriken...mamma är i Paris. Rimliga kopplingar osvosvosv.

when they say take of his body I think I'll take from mine instead

Hej hej, här sitter jag vid mitt bord och dricker cola. Jag hade egentligt gott och lagt mig, meeen jag blev törsdig. Så kan det gå. Men jag hade inte borstat tänderna än, kan jag nämna! Då får man inte dricka cola efteråt! Man får inte ens äta ett äpple! Detta var en shoutout till Hannah, hoppas du uppskattar det.
 
Men sen sist har jag gjort lite grejer. Jag åt middag himma igår och fick efterrätt och allt. pappa rular. Vi tittade på hittlåtens historia och lärde oss en massa om flaming lips och take that, vilket vi veerkligen inte kunde innan, och sen hälsade jag på min bebis! Hon mår bra, men har fortfarande tratt så hon får inte komma hem än. Men jag saaaaknar henne! Men hon busade runt och var pigg och glad.
 
Idag har jag skrivit med Anna H. Vi pratade om hennes känslor kring pant (om detta inte hamnar i ett poddavsnitt någon gång blir jag förvånad), om tysta möss som känner sig som en börda och annat, och sen skrev jag om min stackars huvudperson. Det är inte lätt att vara hon. Anna skickade ett tröstande sms till henne genom mig, vilket var det sötaste ever. Och nu har jag handlat och chillat och snart sovit, för sömn är liiiveeeet.

jag har slösat bort mig själv igen

Hej och hå från min lilla lägenhet aka sjukstugan aka latstugan!
här sitter jag, i min soffa. kan detta vara det första inlägget jag skriver från min soffa någonsin? Så kan det faktiskt vara. Men jag tänkte berätta om min söndag. Då var jag på partaj! Gretinja fyllde sjuttio år och jag och Camilla åkte till hennes festligheter. Jag var sjuk och trött, men fick vin och en soffa att sitta i och märklig efterrätt så jag var nöjd. Och precis när vi hade kommit kom Delphine och hennes man! Jaaa! Så vi satt och pratade om skrivande, Delphines radio-intervju, våra lärare och sånt, och det var jättemysigt. Camilla bakade shortbread (som man gör) och vi lyssnade på first aid kit och allt var bara chill liv. Sen åkte jag hem och på vägen pratade jag och Camilla om olika klassisar och typ cleared the air. Det var fint ändå.
 
Idag har jag bara lounged about. Men om en stund ska jag åtminstone him. Jäää. Jag hade inte mycket att säga, tydligen, men jag vill hålla er uppdaterade om the goings-on i mitt lilla liv.
 
Edit: Precis när jag publicerade kom jag på att jag glömt prata om en grej i lördags: Hannah och snön. när Vi (eller ja, de) hämtade Lee på förskolan la sig Hannah i snön, för att...hon ville det, I guess. En random man kom fram och frågade om det var skönt att ligga här, och sa sen "det kan ju inte vara helt normalt" och "om du var min dotter hade jag dragit upp dig!" han stod kvar och undrade vad hennes mamma hade att säga om det här, och hon förklarade att hon hade egna barn. När Fredrik och Lee kom ut sa mannen åt Fredrik att "se till så hon kommer upp". Alltså...alltså va? hon får väl ligga i snön om hon vill? Det skadar väl inte honom? För i helvete...

When I was drowning that's when I could finally breathe

Hej och hå från ett försenat tåg!

Jag kör just nu genom ett jättetråkigt banarbete. Eller okej. Det är inte jag som kör tåget. Jag bloggar snarare från sagda tåg, just nu i word eftersom internet gnäller.

 

Nu ska jag berätta om min festliga gårdag. När jag slutade blogga igår hängde vi lite allmänt i lägenheten en stund, innan vi åkte till farsta. Då hade även Sarah anslutit for the record. (Nu har jag lärt mig hennes stavning.) Vi åt på mc donalds och uträttade diverse ärenden, till exempel att köpa ”lammfett” (detta blev en grej) och köpa vin (det var punktskrift på etiketten på vinet! Och vi märkte inte det förrän vi hade köpt det!). Jag och Felicia kom också fram till att vi borde börja tro på asa-tron och att vi inte hade några åsikter om indien. Eller snarare, att ingen annan har det. Jag minns faktiskt inte vad de ursprungliga åsikterna om indien var, dock? Very strange.

 

När vi kom hem igen började vi förfesta lite. Vi drack cider (Lee ville också ha…hon fick inte) och lyssnade på förfestmusik och sen åkte vi in till stan. Där delade vi en rekordelig-cider (rekordela!) och sen kom vi fram till Jensens där vi skulle äta. Jag hade aldrig varit där innan, vilket tydligen är sjukt, men nu…har jag det. Där blev den stora grejen Sarah och servitören. Först tyckte de att han var snygg och att Sarah skulle stöta på honom, och sen började hon skämma ut sig. Hon hällde över ribs till sin egen tallrik från hans (jag fattade inte riktigt det där?) och sa konstiga saker och...till slut gav hon honom faktiskt sitt nummer på kvittot. Han hörde inte av sig konstigt nog. Annars fick vi gratis efterrätt för att Hannah fyllde år (gratis chokladmousse! Jaaa!) och Sarah var ytterst skandaliserad över att dela sked med Felicia. Rimligt ändå. Så...lax, vin och chokladmousse, vilket liv! men där började jag bli väldigt trött, och tyvärr höll det i sig hela kvällen.

 

Sen åkte vi till baren vi skulle hänga på. Där drack jag och Hannah White russians, alla sjöng med till rihannas Diamonds för lungornas fulla kraft (så kan man nog inte säga...) och efter ett tag anslöt Kristoffer (Hannahs kompis, känd i blindsvängen). Han satte igång med skämtande direkt och Sarah älskade detta mycket vilket blev temat för kvällen. Vi förflyttade oss till ett nytt ställe och där var jag förlamande trött, men highlights var att Felicia svepte två öl på mindre än fem minuter (efter att inte ha druckit alls på hela kvällen, hooow), att Sarah och Hannah försökte säga dryckesramsor och...lite sånt. Till slut (enligt trötta mig) åkte vi hem, vilket tog hundra år kändes det som.

 

Idag sov vi alldeles för länge. Vilket var ett problem. Så jag fick boka om mitt tåg (hade hunnit, men var sååå stressaaad) och jag och Hannah spelade in podcast. Det blev bra, tror jag, och sen hängde vi lite mer med Sarah och Felicia på dagen. Vi låg i soffan under "täckis" som vi sa och chillade, men sen åkte jag hem. Här sitter jag nu. Snaaart hemma. Och just det, rubriken är ännu en gång för dramatisk, men vi lyssnade på den innan idag och det var en perfekt bakislåt. Inte för att jag var bakis, men ändå. Nu får det räcka för snart kommer jag hem!


viska till mig att livet, det är en lång och otäck dröm

Hej hej! Nu bloggas det live från Hannahs vardagsrum. Luna klättrar runt och vill åt min dator. Det är förmodligen spännande. OMG nu kom Felicia! Kommer snart tillbaka! Så, nu har jag hälsat. "Så sjukt att vi aldrig har träffats, vi har ju träffats typ hundra gånger i mitt huvud!" var ungefär vår hälsning.
 
Men ja, igår...kom jag fram med tåget. Då åkte jag till Onna (med min favoritledsagare!) och där hade vi en väldigt chill tid. Vi lagade omelett (okej jag lagade 0 %), åt hennes goooda chokladbollar, lyssnade på musik, sjöng glatt och dramatiskt, lekte med katt och hade det allmänt bra. Sen kom hennes föräldrar för att bygga ihop kattträdet hon hade köpt, så det blev...spännande. De bråkade konstant, särskilt om en ficklampa och jag ställde mig frågan hur de hade lyckats vara ihop så länge. Kan berätta att Luna är sötast of all time i detta nu. Fast hon är också mycket gnällig och mammig. Jaja, men det var typ det som hände igår så ni vet. Rubriken är bara en låt v ihörde, inte särskilt seriöst. men nu går ja goch är social!

you can make your own desisions, you can make your own mistakes

Hej hej, här sitter jag på ett tåg som snaaart är i Stockholm. Jag är sjuk och tycker synd om mig själv och vill mest ligga i en säng. Men snart är jag hemma hos Onna och då kan jag lägga mig i hennes säng. Jag peppar detta jättemycket!
 
Igår när jag hade slutat blogga hämtade jag Josef i Eslöv. Hon var jättepigg trots nyligen uppvaknad ur narkos, men var såklart sur för att hon var tvungen att ha tratt. Enligt mormor har hon inte sovit på hela natten. bråk-unge. Men sen åkte jag hem och hade en väldigt konstig valentine för mig själv. Denna spenderade jag med att skriva i random grupper på facebook och hamnade därmed i debatter om lesbiskhet (det var eventuellt något onödigt), rantade om självskadebeteende och hur man blir behandlad på psyk (varför jag kände att jag ville prata om det är lite oklart i efterhand) och ja, jag pågick lite allmänt. Till alldeles för sent, för jag försov mig idag. Men jag kom till tåget och fick i mig frukost och skrev mer i grupper och nu sitter jag här som en liten förkyld blobb. Meeen jag ska ha en rolig helg i huvudstan, sådetså!

Ibland käkar en fågel en kanelbulle, ibland händer nåt annat, det är livet

Hej och hå från himmets vrå!
Jag sitter i himma-köket och försöker utreda om jag är förkyld eller bara typ hängig. Det är lite oklart just nu. Men jag ska ju prata om igår, och då åkte jag till tandis. Det var en ny tandis denna gång, och inte Ola (alla i min familj är djupt ledsna), men hon var bra. Och tydligen ska jag få en bettskena så att jag slutar gnissla tänder once and for all. Wooohooo I guess. Men den kostar miljarder kronor! Detta sa jag flera gånger. Och sen åkte jag till skolan (såå läänge seeen) och hade textsamtal! Rubriken sades (det var den första på tio inlägg som inte var en låt, wooow), jag diskuterade titeln på min bok (oomg) och vi hade som vanligt ett bra text.flow.
 
Sen åkte jag till mormor. Där åt vi mini-pizzor (så söta små bebbar i matform ju) och jag skrev (det gick dåligt) och vi åt semlor såklart. Men de var inte så goda. Efter ett tag gick jag him och vi åt middag (poootaaatiiismoos) och tittade på mästerkocken, och sen...sen la jag upp min podd på internet! Jag har en podd nu! Skamkalas, heter den, och den ligger uppe till allmän beskådan...typ. den är inte där alla poddar finns än, men snart är den det. Jag är så fucking peppad! Vi åt ännu en semla (denna gång perfekt) och sen sov jag himma. Varför? För idag skulle vi gå upp suuupertidigt och lämna Josef till kastrering! Så nu kanske min lilla bebbe sover och blir skuren i! :( det är så jobbigt, men också...bra. I guess. Och nu sitter jag här, har ätit thaimat och ska göra praliner med mamma. För det är hjärt-dagen ju!

passionate from miles away, passive with the things you say

God morgon!
Bloggning så här tidigt borde ju nästan vara olagligt, känner jag spontant, men here we are I guess. Jag ligger i min säng och måste snart lämna den för att åka till tandis och sen till skolan. Fööör jobbigt, känner jag...
 
Men jag lämnade er ju på espresso house igår. (Fick nu bilden av att ni bara har suttit där och väntat på mig...det måste ha blivit tråkigt när de stängde...) Sprend-filen gick aldrig fram, så vi lämnade stället och tog oss mot nästa destination: brygghuset elelr brewing co (vet inte vilket som heter vilket). Där skulle vi dricka jordgubbsöl! Så det gjorde vi, och det var gooottt! Vi försökte förstå deras meny och det resulterade i ett lååångt samtal om beställningsångest: när den uppkommer, vad som hjälper och inte, hur tveeggad den kan vara och hur dumma folk som inte förstår är. Fattar inte att vi har känt varandra så länge och ändå inte pratat om det? Sjukt. Men till slut lyckades vi beställa mat och jag fick en märklig hamburgare som...inte var särskilt god. Men det funkade väl. Vi pratade om kvällar när alla är på bra humör, att gå runt med oöppnade chipspåsar och Annas icke-könssjukdomar, men sen blev vi så upprörda av saker vi läste på internet att jag var tvungen att ringa Annoushka för lite extra stöd. Det gav hon mest genom att vara väldigt upprörd hon också. Just det, i den vevan drack jag en passionsfruktsöl...vilket gjorde att jag valde en rubrik från låten passionfruit. Logiskt va? (igår höll jag på att stava lågiskt med å. hjälp.)
 
Vi transporterade oss hem och började då prata riktigt bred fejkskånska. Jag berättade om pirat-Ola från ystad och Anna försökte imitera utropstanten på bussen, vilket väl gick sådär men hon försökte i alla fall. Sen kom jag hem och hade en underbar stund med linschips och podcast. Men nu är jag här, och har ont i halsen, och jag vill inte bli sjuuuuk! Jag har inte tiiid!

vad gör du med din göt?

Blue: One of these Days I just might!
 
Hej hej, här sitter jag på espresso house och försöker föra över en fil via sprend med deras internet. Det går...sådär. Men det är inte så särskilt intressant, och inte heller vad jag ämnade blogga om. Det var nemligen om min lördag jag ämnade blogga! Efter förra inlägget duschade jag och iförde mig fancy klänning, och sen åkte vi hem till Lilla. Där spelade vi lite och spånade framtida arrangemang (så kuuul) och sen fick vi thaimat. Det var gott och livet var allmänt bra och vi lyssnade på låten i rubriken en hel jävla del. Det är Nettans favoritlåt, tydligen.
 
Sen tog vi en taxi till Alexandra. Där satt vi länge, drack jordgubbsbubbel (vi fick med oss fel flaska så jag blev ytterst chockad), lyssnade på musik och pratade om lärarinstinkter, stressen innan lov och annat mush. Hennes kompis Amad (?) kom också och det var bra för jag slapp prata svenska yaaay. Sen...slutade kvällen vara bra. Vi kom till moriskan och där var det inte alls vad vi trodde att det skulle vara, utan svintråkig musik och bara allmänt deppigt. Så jag mottog detta genom...en panikatack. Rimligt va? Nämen det var faktiskt rätt rimligt i kontexten klubbmiljö  och blindhet. Så...ja, det var ju...en relativt fruktansvärd upplevelse kan jag ju säga. Så vi...åkte hem. Och pratade om olika ledardjur igen, och sov.
 
Igår var jag en spillra av en människa, men jag gick upp och åt lite frukost och sen lämnade jag Lilla för att åka till ikea med mina föräldrar. Där köpte jag ett skåp och en skräplåda och gafflar, och sen fick jag ikea-korv vilket var livet just då. Jag köpte sen en bänkskiva på ett annat ställe och sen följde jag med him för att registrera ett libsyn-konto (vilket ju var superkomplicerat wtf) och annat och sen låg jag mest i min säng den dagen. Det beeehöööövdeeees.
 
Och idag sitter jag här och "skriver" med Anna H. Men vi skriver inte så mycket, utan har mest diskuterat transfobi, att vara highly sensitive och annat sånt i flera timmar och nu bloggar jag. Och försöker skicka en jävla fil but I don't Think that's gonna happen. Och har ångest som jag bekämpar men det går sådär. Yay ångesten är tillbaka! Jag har inte fucking tid att ha ångest men så blir det tydligen ibland...

who died and made you king of anything?

Hej från min bloggplats nummer 1, sängen! Jag och lilla chillar och lyssnar på podd nu. Penntricket, lyssnar vi på, shoutout till Hannah pga tror hon gillar den? Jag tycker den är mysig i alla fall.
 
Igår efter bloggningen hade vi kaos. Vi skulle mötas på ett café i stan, men jag fick ingen bil förrän efter en och en halv timme och då hade jag redan sagt åt Lilla att ta en vanlig taxi till mig. Så hon kom hit till slut i alla fall och vi försökte skriva, pratade, lyssnade på musik och kämpade med att få äta ugnspizza. Jag failade med spisen, men till slut fick vi äääntligen äta! Vi var lyckliga kan man säga. Och sen poddade vi! Det blev en jävligt random avsnitt som kanske inte ens är sändbart, men det var härligt ändå. Lilla glömde vad sensur är och inte är och livet var festligt. Och sen blev det ännu mer festligt, för då åkte vi in till stan och botulfsade! Där drack vi drinkar, sjöng med till låtar (allt från hoffmaestro till akon) och sen började vi säga "när man har livet!" i slutet av varje mening, som en silvana-rap. Det blev, så att säga, en grej. Men sen åkte vi hem, kollade "sociala medier" och sov. Fast Josef väckte oss ungefär heeelaaaa tiden.
 
Idag försökte vi göra frukost och det gick väl ganska bra förutom att ett ägg först försvann och sen blev kidnappat av josef. Detta gör att jag nu är hungrig af. Annars har vi mest ätit choklad, jag har försökt skicka en podd till onna för klippning och nu ska vi snart gå. Så jag måste gå och duschaaaa!

kom hit och rör om jag behöver nåt att skriva om

Hej och hå nu ska jag blogga lite effektivt innan jag åker hemifrån. Jag ämnar göra det i listform, ty jag är lat och lite sådär lagom paj:
-Jag har försökt skriva himma. Det gick inte särskilt bra alls.
-Jag och mamma lagade fläskpannkaka och det var låång tid sen jag åt det så jag var i himlen.
-Och sen blev jag ännu mer i himlen eftersom mamma bakade snickerskaka! Och jag fick några utan jordnötter! chokladkaka med Dumle och smält choklad på. liiiveeeet.
-Jag och mamma bondade som vanligt över popmusik. Vi kom fram till att Beyoncé tar över allt och att vi gillar post Malone.
-När jag kom hem kom Anna H hit. Och vi...spelade in första avsnittet av min podcast! Är supernervös pga tänk om ljudet suger, men innehållet blir bra.
-Jag vill inte spoila så mycket, men vi pratade om sniglar, geografiska nedsättningar och the sims.
-Efter inspelningen lyssnade vi på Kanye west och Taylor Swift och hade ett väldigt chill liv.
-Och nu är jag här. Lite lagom paj som sagt, men glad. Ska snart åka och skriva igen, wooohooo hoppas det går.

I was just a kid and all I really wanted was my father

Att prata med en psykolog är verkligen märkligt. Speciellt den jag har nu. Hon är random som fan och på det bästa sättet. Vi började dagens samtal med att vara på heeelt olika våglängder. Hon trodde till exempel att jag pratade om att jag hade bipolär sjukdom. Det...pratade jag inte om. Jag konstaterade att jag faktiskt inte kände någonting whatsoever idag och faktiskt inte var intresserad av att prata om mig själv. För en gångs skull kan man säga.
 
men. Vad gör man när man inte vill prata om sig själv? Man pratar om sig själv i tredje person. För idag blev tydligen dagen då jag berättade för psykologen om demon. Miiinns ni demon? I do. Or do I? Det var så jävla svårt att prata om. För alltså, nu lever jag i en värld där ingen vet vad det etyder. "vad är en fanfiction?" frågade hon och jag bara...ja det var en bra fråga ändå. Men hon försökte förstå. Jag försökte berätta om varför demon fanns, vad hon känner och vad hon finns till för. Och alltså...det känns så himla jobbigt, fortfarande. Det är ett litet, infekterat stör-sår i själen på mig som inte riktigt läker. Det kan triggas av så märkliga saker och det gäller bara att lyssna på casualties of cool samt den här låten (guilty med marina and the Diamonds) och bara k ä n n a. Ironiskt eftersom det var det jag inte ville göra...
 
Men usch, rubriken bara talar till mig. Vilket är...ganska fucked up, ja. För jag har alltid haft en familj. Ändå sökte demon efter en fadersfigur sen dag 1. Hur kan man ha daddy issues om man har en helt rimlig pappa, undrar jag? Jag kan, och jag har. Uppenbarligen. Det är något så himla heterosexuellt och töntigt över den känslan. Demon är nog ganska straight. Rätt mycket är hon nog en kille också på ett sätt. Fast det där makade ingen sense. Vem försöker jag lura, inget av detta makar sense. Ni borde tycka synd om min psykolog, just for the record. Det blev många språkbyten och förklaringar och frågor jag inte kunde svara på. Jag är en så jävla konstig människa. Fast ändå inte. Det är ju inte konstigt på riktigt. Det finns logiska förklaringar till allt. Nästan. Alltså detta var mest en shoutout till demon to be honest. typ hej, I see you, I hear you, I know you're still around. Det var mest det, tror jag?

man ba herregud tämj er

Idag sken solen. Jag kände den. Den värmde mig. Jag kunde känna på Annas jackärm var solen hade värmt. Om jag nästan började gråta? Ja. Om jag har en vår-låt i rubriken bara för det, fast det är minusgrader? Ja. Vad skulle jag annars göra?
 
Som detta spoilar har jag skrivit med Anna idag. Men vilken Anna spoilade jag ju inte, och det var H. Vi satt på espresso house och jobbade, pratade, nästan-skämtade och var tyyyp produktiva. När vi inte orkade mer gick vi och åt lunch på surf schack (efter att ha hittat sooolen) och pratade om böcker som hette samma saker men var olika (det var högst orimligt) och hatade på en random tjej som tyckte att en bloggerska var oansvarig för att hon inte hade icke-vita vänner. Som om hon skulle skaffa nya vänner bara för att de inte var vita? Alltså sätt dig the fuck ner. Hursomhelst, sen gick vi till sol (inte solen dock :() och jag skrev en glad scen mellan andrea och Hedvig! Ni som inte vet fattar inte, men för er som vet...ni vet vilken ansträngning detta var. Men så kul när jag lyckades!
 
när jag kom hem bråkade jag med Josef (hon är craaaayyyy just nu) (inte exakt nu, tror hon sover?) och åt middag och lyssnade på poddar och sånt. Och peppade boken så sjukt mycket. Boookeeen alltså. Men kan den få en titel snart? I need one.

I know I could be more creative and come up with poetic lines

Detta att vara en "kreativ" människa. En sån som känner och lever och uttrycker sig. Det är fan något av det mest problematiska jag vet. Jag älskar ju att vara kreativ på många sätt: att skriva, sjunga och prata. Pågå över lag, typ. Men! Hur vet man när det slutar?
 
Jag vill börja med standup. Eller. Något i mig säger "jaaag viiill!" när jag ser standup. Och jag vill prata om musik på youtube. Och jag vill sjunga och spela mer. Och jag vill starta en podd (och det har jag snart gjort, stay tuned!). Vad vill jag inte? Visuella saker, kanske, men det vill jag ju egentligen också. Rita och måla och scrapbooka (haha kanske inte det sista då). Jobba med foto och estetik och kläder och material och allt! Allt som finns! Men...det går ju inte? Jag måste bestämma vad jag ska fokusera på. Jag ska skriva, det är det som ska vara mitt jobb. Men hur ska jag då göra allt annat roligt jag vill göra? Hur ska jag någonsin känna att jag har uttryckt mig klart? Eller alltså, klar lär jag aldrig bli, men jag måste ju nå min potencial snart? Och grejen är att jag vill få göra saker som hobbys, men det går ju inte heller. Vem gör standup som en hobby? Och jag kan ju sjunga som hobby (det gör jag typ nu), men you guys, jag jkriver ju riktigt bra låtar. Och då måste jag jobba med hela min själ och kropp för att få ut dem. Men jag kan ju inte jobba på allt!
 
När jag var typ tio minns jag att jag sa "jag vet inte hur jag ska välja mellan att bli artist och att bli författare." Redan då var detta det störigaste jag kunde tänka mig. "Du måste inte välja", sa folk. Men det måste man ju! och det går ju inte! Jag vet inte hur jag någonsin ska sluta ha kreativ fear of missing out. Kfomo, som det heter nu. Eller ja, cfomo för att slippa svengelskan. Detta är på riktigt en diagnos, eller nej, men borde va. När jag var liten skrev jag filmmanus och gick på teater. Det...kan jag inte göra. Trust me. Att skrika var min enda skådis-talang och mina manus makade ingen sense. Men jag måste ju prova. Allt. Men jag måste väl bli vuxen till slut, eller? Jag vet verkligen inte hur jag ska hantera min cfomo i kombination med lathet och dåliga marketing skills. Men, ja. Jag har snart skrivit en bok. Snart kommer en podd. Det måste räcka ändå. Eller kommer jag stå på en standup-scen inom kort? Kommer jag börja måla? Vänta och se...

jag drömmer drömmar om att alla försvinner en efter en

Det är faktiskt typ sant, för inatt drömde jag om en seriemördare. Hon var en del av klubb-gänget och vi skulle ses på en förfest, men vi började bråka om ögonskugga (?) och sen typ stängde hon in tjejer på toa och dödade dem. Men jag lyckades övertala henne att chilla och ringde 112, och hon sa adressen för hon *ville åka fasst*. Så vi flyttade ihop? Tror vi bodde himma tillsammans eller något. Men sen började jag ana att hon ville mörda folk igen. Så jävla random drömupplevelse.
 
Igår efter bloggandet åt jag middag och det var extremt gott pga det var rester från i fredags. Dessutom kom mormor hit med chips! Hon är bäst av alla alltid. Så jag hade en lördagskväll helt själv, bara en sån sak liksom. Idag har livet mest flutit på. Jag har pratat med min syster (äääntligen) om droger ("jag ska se om jag har en åsikt..."/hon), vad hon egentligen gör i Bryssel (hon var mycket upprörd över att folk undrade) och allt vi ska göra när hon kommer hem. Sen åkte jag him och åt märklig paj och tittade på mästerkocken. mush mush mush wooo! <3 Det var chill som vanligt och nu är jag hemma igen. Sooovning är på gång. Jag hoppas väldigt mycket att ingen dör i min dröm inatt. Vill helst drömma om...fjärilar. Såna som säger "aha" i molnstugor, helst. Ni som fattar fattar.

how many likes is my life worth?

Hej och hå, här kommer jag live från sängen. Försöker få den här dagen att lyfta, men hittills går det inte. Så jag bloggar istället om min gårdagskväll. Då åkte jag him för att ha på spåret-kväll med mina föräldrar. Vi åt kyckling och bollar (bollaaaar! Jag fick med en låda jag är så taggaaad) och när på spåret började ringde vi syster så hon fick distanskolla från Bryssel. Så mysigt! Och vi vann, och jag klarade en tiopoängare, och de var i Venedig (<3) och allt var bara allmänt chill. Sen drack vi te och åt Bounty-kaka (det var inte riktiga Bountys i den dock) och innan jag åkte hem, På vägen hamnade jag mitt i en intensiv konflikt mellan en chaufför och en tant. Hon hade storhandlat och han blev jättearg för att han skulle bära alla kassarna och att han förlorade pengar på att stå där. Alltså va, sätt dig ner. Han klagade dessutom på att jag betalade med kort...för det förlorade han också pengar på. Okej, färdtjänst, nu vill jag bara säga det: Vi lever i princip i ett kontantlöst samhälle. Sluta tro att jag ska ta ut pengar bara för er jävla skull! Fuck off, färdisgänget.
 
Idag...har jag sovit. och ätit. och duschat. och tagit det lugnt och lyssnat på poddar. ja, typ så...och ja alltså rubriken är från en chainsmokers-låt. Jag når ständigt nya lågvattenmärken.

så vi kollade på dåliga filmer, satte resten av världen på snoose

Shass: Hmm, det är ett kusmi-te (obs förstår att det inte stavas så men skriver fonetiskt ellr vad man säger) som jag tror heter st Petersburg?

 

Jag försöker börja det här inlägget, men jag svälter ihjäl, så jag tänker gå och hämta ett äpple. Nu är äpplet hämtat och jag kan börja själva inlägget, yaaay. Igår efter bloggningen åt jag middag med pappa, och sen åkte jag hem. Då kom Anna H hem till mig (lät lite som om det var en slump, det var det inte) och vi inledde världens bästa idé: redaktörskväll. Först hann vi dock prata jättelänge om tolkningsföreträde, väldigt kränkande ord (eftersom jag höll på att säga ett av dem av misstag) och annat dravvel. Sen kickade vi igång redaktörandet. Vi hade en (dålig) bok framför oss och läste ett kapitel stycke för stycke, och sen mening för mening. Och så såg vi vad vi kunde göra. Strök, omformulerade och putsade.

-Jag har så fruktansvärt roligt!

-Jag har också så roligt!

-Får man ha så här roligt? Är det lagligt?

Detta var ett samtal vi hade. Jag blev arg (hur kan en bok bli utgiven där ett dels inte följs upp av ett annat dels?), vi diskuterade huruvida träd svajar (they don't), havssaltchips åts, vin dracks och skratt skrattades. Rubriklåtraden är dels en referens till att konsumera dålig underhållning och dels (titta! så ska det va!) en referens till att Anna tyckte att man kan snoosa ett alarm. Men det är väl människan som snoosar, tycker jag? Jag förstår på riktigt inte. Hursomhelst årets bästa kväll hittills, tror jag!

 

Idag har egentligen bara två saker hänt. Jag har skrivit in mig på nation (äntligen hände det!) och invigt min spis. En äkta ugnspizza värmdes i ugnen och alltså wow, det funkar! jag har en spis! om ni hade missat det ;) Så nu är ni up to date, mina små folk. Kul för er, tycker jag, men mest för mig.


You steal the air out of my lungs you make me feel it

Vet ni vad? Jag har en spis! Och den går att använda! Jag har inte invigt den än, men...den fiiiinns! Är så fakking glad över detta.
 
Igår vaknade jag i tid (det gjorde jag idag också poäng till mig) och tog mig iväg för att skriva in mig på nation. Men...det gick inte. Tydligen har jag inte svarat på mitt antagningsbesked? Hur är detta ens möjligt, Emma? Så...jag får bråka lite med kåren, I guess. AKA hojta på Saga så hon kan bråka åt mig. Men jag (och Anna H som var med mig) gick till sol och skrev istället. Fast jag skrev 0 saker, utan varvade mellan att lyssna på us-podden (vi var bra!), läsa text till manuslektionen och stressa över min strukna plats på utbildningen jag exakt nu går. Samt mobba dålig text med Anna såklart. Det är vår bästa hobby någonsin.
 
Sen var det manusbearbetning! Jag åt en macka med yttersta passion och vi hade textsamtal om mina, Lisas och Gretinjas texter. (Jag har helt övergått till att kalla greta-stina för gretinja nu.) Jag blev suuuperstressad över feedbacken jag fick, men vi hade som vanligt jättemysigt och folk var konstruktiva. Sen var jag mest hemma och chillade och sov. Och idag har min spis kopplats in (!) och jag har skrivit himma. Eller försökt. Ble det går inte nu. Jag har också ätit lunch från biltema (french hot dogs <3) och pappa köpte en dammsugare till mig. Älskar att vara blind pga det går att köpa grejer framför ögonen på mig och sen bli överraskad. Och nu kom pappa in med suuupergott te, så jag tänkte fokusera på det. Ses imorgon och sånt.

RSS 2.0