Alla vet att det är vackert i Paris

God morgon! Nej just det, det är inte morgon längre. Sooorry. God förmiddag, då. Snart ska jag gå och skriva, men först ska jag blogga om mitt lilla liv I suppose.
 
Igår var jag hos psykologen. Där lyssnade vi på Florence, jag bytte personlighet väldigt drastiskt (yeah, that really happened) och sen pratade vi om varför jag hatar kroppsligheter. Det borde alla göra tycker jag. Och just det, jag måste berätta att min mormor har köpt en lägenhet! Idag skriver hon kontrakt! Hon kommer bo sjukt centralt och bara ha en Amazing tid! Jag är så himla glad för hennes skull! Jag kom på det nu eftersom hon körde mig till och från psykis som vanligt. Men ni bör alla vara supertaggade för henne.
 
Sen åkte jag till Dalby och träffade Anna N! Vi hade inte träffats på hundra år och hundra år och ännu fler hundra år. Och jag fick träffa hennes nya lägenhet! Det här är tydligen lägenhetsinlägget. Vi stängde in oss i "kreativa rummet" där vi öppnade bubblet och spelade in ett poddavsnitt. Som vanligt vet jag inte om det var något att hurra för, men förhoppningsvis var det det. Vi pratade on massa efter det och plötsligt var klockan 10 och vi hade inte ätit. Så vi gick ut i köket och lagade pasta och sojfärssås och lyssnade på melodrama. Och drack sammetsvin! Det är på riktigt sammet på flaskan. Sååå dröööömigt! Och gott! Vi åt vår senkvällspasta och pratade om Annas största fylla och döpte hennes surfplatta till Julius. Hennes pojkvän döpte även sin till Örjan, bara sådär. Det var hur mysigt som helst och jag kan glatt meddela att den nya lägenheten har myyycket bättre energier än den förra! Och nu ska jag snart skriva klart den här jävla boken, heja Emma eller något! Just det, rubriken...mamma är i Paris. Rimliga kopplingar osvosvosv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0