I know I could be more creative and come up with poetic lines

Detta att vara en "kreativ" människa. En sån som känner och lever och uttrycker sig. Det är fan något av det mest problematiska jag vet. Jag älskar ju att vara kreativ på många sätt: att skriva, sjunga och prata. Pågå över lag, typ. Men! Hur vet man när det slutar?
 
Jag vill börja med standup. Eller. Något i mig säger "jaaag viiill!" när jag ser standup. Och jag vill prata om musik på youtube. Och jag vill sjunga och spela mer. Och jag vill starta en podd (och det har jag snart gjort, stay tuned!). Vad vill jag inte? Visuella saker, kanske, men det vill jag ju egentligen också. Rita och måla och scrapbooka (haha kanske inte det sista då). Jobba med foto och estetik och kläder och material och allt! Allt som finns! Men...det går ju inte? Jag måste bestämma vad jag ska fokusera på. Jag ska skriva, det är det som ska vara mitt jobb. Men hur ska jag då göra allt annat roligt jag vill göra? Hur ska jag någonsin känna att jag har uttryckt mig klart? Eller alltså, klar lär jag aldrig bli, men jag måste ju nå min potencial snart? Och grejen är att jag vill få göra saker som hobbys, men det går ju inte heller. Vem gör standup som en hobby? Och jag kan ju sjunga som hobby (det gör jag typ nu), men you guys, jag jkriver ju riktigt bra låtar. Och då måste jag jobba med hela min själ och kropp för att få ut dem. Men jag kan ju inte jobba på allt!
 
När jag var typ tio minns jag att jag sa "jag vet inte hur jag ska välja mellan att bli artist och att bli författare." Redan då var detta det störigaste jag kunde tänka mig. "Du måste inte välja", sa folk. Men det måste man ju! och det går ju inte! Jag vet inte hur jag någonsin ska sluta ha kreativ fear of missing out. Kfomo, som det heter nu. Eller ja, cfomo för att slippa svengelskan. Detta är på riktigt en diagnos, eller nej, men borde va. När jag var liten skrev jag filmmanus och gick på teater. Det...kan jag inte göra. Trust me. Att skrika var min enda skådis-talang och mina manus makade ingen sense. Men jag måste ju prova. Allt. Men jag måste väl bli vuxen till slut, eller? Jag vet verkligen inte hur jag ska hantera min cfomo i kombination med lathet och dåliga marketing skills. Men, ja. Jag har snart skrivit en bok. Snart kommer en podd. Det måste räcka ändå. Eller kommer jag stå på en standup-scen inom kort? Kommer jag börja måla? Vänta och se...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0