priset vi betalat för att klassas som elit

Alltså...blä. Vill bara gråta pga d r a m a. Ska inte berätta nåt i bloggen, mest för att det är tråkigt för alla, men vad ledsen jag blir. Förstår på riktigt inte folks konflikthantering. Vill inte folk lösa konflikter? är inte alltid målet? Det trodde jag i alla fall...
 
Men ja det har hänt en massa mojs. Igår var jag och mamma hos Karin på bandfika! Vi åt mammas märkliga med goda kakor och pratade om allt som hänt sen sist och vad vi ska göra med jane bond. Vi söker gitarrist och keyboardist nu! Fest och kalas! Och sååå mysigt att träffa karin igen! Och sen åkte jag him och åt soppa och umgicks. Det var chill och bra och jag älskar att vara där. Trots dramat då. Eller alltså vänta, mina föräldrar har inte med dramat att göra. Det bara hände när jag var där.
 
Idag har jag bara skräpat runt hemma. Tvättat, ätit och pratat med Hannah om att skriva böcker, hur man undviker terapi-köer, att hon är en bra mamma och sånt. Hon är fan bäst for the record. I need her in my Life. Jag har också dm:at med shass, som jag också behöver i mitt liv, för hon är l i v e t. Sån fucking vän-tur jag har, ändå. Eller vän-skicklighet? Kanske en kombination. Så ja, det är det som har hänt. Livet pågår i sakta, iskallt mak.

Kommentarer
Postat av: Shass

Sötunge. <3

2018-02-27 @ 10:19:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0