You steal the air out of my lungs you make me feel it

Vet ni vad? Jag har en spis! Och den går att använda! Jag har inte invigt den än, men...den fiiiinns! Är så fakking glad över detta.
 
Igår vaknade jag i tid (det gjorde jag idag också poäng till mig) och tog mig iväg för att skriva in mig på nation. Men...det gick inte. Tydligen har jag inte svarat på mitt antagningsbesked? Hur är detta ens möjligt, Emma? Så...jag får bråka lite med kåren, I guess. AKA hojta på Saga så hon kan bråka åt mig. Men jag (och Anna H som var med mig) gick till sol och skrev istället. Fast jag skrev 0 saker, utan varvade mellan att lyssna på us-podden (vi var bra!), läsa text till manuslektionen och stressa över min strukna plats på utbildningen jag exakt nu går. Samt mobba dålig text med Anna såklart. Det är vår bästa hobby någonsin.
 
Sen var det manusbearbetning! Jag åt en macka med yttersta passion och vi hade textsamtal om mina, Lisas och Gretinjas texter. (Jag har helt övergått till att kalla greta-stina för gretinja nu.) Jag blev suuuperstressad över feedbacken jag fick, men vi hade som vanligt jättemysigt och folk var konstruktiva. Sen var jag mest hemma och chillade och sov. Och idag har min spis kopplats in (!) och jag har skrivit himma. Eller försökt. Ble det går inte nu. Jag har också ätit lunch från biltema (french hot dogs <3) och pappa köpte en dammsugare till mig. Älskar att vara blind pga det går att köpa grejer framför ögonen på mig och sen bli överraskad. Och nu kom pappa in med suuupergott te, så jag tänkte fokusera på det. Ses imorgon och sånt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0