att inte dela säng med en stor, tjock man

Marie: Menade väl inte att det är rimligt att vara rädd, egentligen, men det är ju ibland ett hinder i vår vardag och det är något man måste vara beredd på som partner. Sen var jag ju väldigt bitter när jag skrev inlägget också, haha. Klart det går, och klart den här töntiga blindlovesblind-trenden ska brytas! (obs man får älska vem man vill blablabla)
 
Om rubriken ska jag prata innan jag börjar gagga om annat. Det var ej sagt med en kränkande ton utan snarare menade jag att det var skönt att inte dela säng med någon som är lika "stor och tjock" som jag.
 
Men ja, hej. Jag kan berätta att Onna är här! Vi lyssnar på hennes spellista och chillar, och snart ska vi podda loss. Men det har hänt grejer yay! Igår åkte jag till biblioteket för att fika och skriva med Anna N Och Lilla! Anna N var dock väldigt sen, så jag och Lilla fick leta upp varandra under mycket förvirring. Men sen kom hon och vi köpte en massa fika som vanligt. Vi skrev (jag skrev om tungor...det var märkligt) och pratade om hur hemsk jag är, hur härligt det är att bli äldre och annat. Älskar skrivfikande mer än livet självt, typ.
 
Sen åkte jag och Lilla hem och där lyssnade vi på musik, obsessade över "tonartsböjningar" (ackord som inte finns i tonarten men som ändå råkar vara där) och sjöng stämmor innan Onna kom. Då åt vi "random mat från Emmas frys" och pratade och var märkliga som vi är. Lite hann vi också spela och då lärde vi oss att Onna är bättre på att förstå mitt musikspråk än vad Lilla är. Men hon är bra ändå! Lilla alltså. Eller ja båda är ju bra. Vi började också drömma om att bo tillsammans i skåne allihop och spela i band. Det vore...livet. Sen chillade vi mer, jag blev deppig och sen sov vi.
 
Idag vaknade vi tidigt och jag sa rubriken och andra mindre kloka saker. Vi hade världens mysigaste förmiddag med onyttigheter till frukost, musiklyssning, skratt och mååånga sånger om att vi ville åka till max. somewhere med within temptation kommer aldrig vara sig lik igen. men nu kommer snart vår kära poddgäst Annoushka, woho! Då blir det podd och pizza och pepp!

Kommentarer
Postat av: Shass

Newsflash: Jag delar säng med en stor, tjock man varje natt. Är sängen bara stor nog är det inte så illa ;)

Jag är lat och tänker inte skriva en kommentar till förra inlägget när jag ändå redan sitter i kommentarsfältet här, så: Jag känner en blinning som är ihop med en seende - Min farbror! De är gifta t.o.m, tror de är inne på 13 år tillsammans nu. Så där har du ETT exempel i alla fall. Både min karl och jag har dessutom haft seende ex (Fast de är väl ex av en anledning, så de räknas nog inte). Har inga fler exempel för jag är så dålig på att umgås med blindfolk. (Jag är rätt dålig på att umgås över huvud taget faktiskt, oavsett umgåsligt folkslag.)

Ps: Jag vill läsa din bok nununununuuu!

2018-01-28 @ 17:54:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0