but I'll be cleaning up bottles with you on new years day

Andra året i rad som börjas med ett "but" från bloggen. Kul för mig! "skriv inte ner!" hälsar lilla. Rimligt. men nu, så här vid två på natten, tänkte jag blogga om nyår. Då sover jag extra bra, tänker jag mig.
 
I år firade jag nyår med mina storkar! Det är alltså team Osby + Olle. Lilla skulle vatt med, men hon blev sjuk (tönt). Men vi andra samlades i Osby och åt trerätters och hängde. Först åt vi mozamat-paj, sen hjort med gallerpotatis (och hjort/gjort-ordvitsarna haglade) och sen peach Melba. Mycket gott och nice, och de hade köpt aioli bara för min skull! <3 vi pratade då om typ...blinningar, tror jag, jag vet väl inte. Och festen team Osby varit på i fredags och deras familjer och draman i Ulricehamn. Vi sjöng lite alternativa snapsvisor (mest jag och Annoushka), konstaterade att all  inte är bob Dylan på julen (alternativ rubrik) och skrattade mycket. Jag skapade också ett nytt ordspråk: "ingen fara på taket, sa karlsson och ramlade der."
 
Sen satte vi oss i soffor, åt snacks och partyade in det nya året med festliga låtar. Sen blev det tolvslag och vi ställde oss vid balkongdörren och skålade i bubbel och peppade 2018. Det var ett mysigt och lowkey nyår, och jag klarade av det utan så mycket ångest! Yaaaay! Sen sov vi, och vaknade och gjrode frukost och pågick. Älskar morgnar där, så mysigt att ligga i soffan och höra dem fixa och dona. <3
 
Sen åkte jag hem och hade bästa nyårsdagen med (den nu friska) Lilla! Vi åt choklad och sombreros, lyssnade på poddar, pratade och sen åt vi vofflor himma. Jag hade en lång turistguidning på bussen om mitt liv och min bok utifrån hållplatserna, vilket säkert...var kul för henne eller något. Vofflorna var svingoda och medan de åts diskuterades us vara eller icke vara och huruvida "nutädde" är ett ord. nutella och grädde=nutädde hallå! Sen åkte vi hursomhelst hem till mig igen och drack bubblet som blev över, lyssnade på musik, kramades och spelade lite. Till exempel spelade vi en låt jag skrev 2008. Hej livskris osv. Nu är det dock sent som attiken, så jag ämnar sova!

Kommentarer
Postat av: Annoushka

Nu måste jag komma me den viktig upplysning här. Vi satt inte i soffor. Du och jag satt i en soffa, killarna satt i varsin fåtölj. :)
Starka känslor!

2018-01-02 @ 21:22:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0